E-Monteur

Sinds 1996 is onze opdrachtgever een expert op gebied van elektrische verwarmingstechniek voor industriële toepassingen. Zij verzorgt een compleet traject van advisering, engineering tot en met levering en montage van producten, diensten en systemen op elektro-warmtegebied. Daarnaast verzorgt zij een stuk warehousing voor een aantal van haar klanten.
Dus niet alleen ontwerpen zij het juiste product maar ook zorgen zij dat de juiste hoeveelheid aan producten bij haar klanten terecht komt. Onze opdrachtgever is in diverse branches actief: van Machine bouw tot Utiliteitsbouw en van Chemische industrie tot machinebouw. Ben jij gedreven en klantgericht?

De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
• Het monteren van de hellingbaan verwarmingssystemen;
• Het monteren van heat tracing;
• Het monteren en in bedrijfstellen van schakelpanelen;
• Het uitvoeren van onderhouds-, reparatie-, storing- en revisiewerkzaamheden;
• Het uitvoeren van productiewerkzaamheden.

Chef Werkplaats

Een nieuwe dag is aangebroken. Je hebt zojuist je koffie opgedronken en de planning doorgenomen met de medewerkers van de werkplaats, het magazijn en de spuiterij. Je treft voorbereidingen van diverse werkzaamheden. Projectmatig weet jij heel goed de mensen en middelen optimaal in te zetten en ervoor te zorgen dat je een maximale beschikbaarheid hebt van de machines. Je checkt wat de vorderingen zijn van de onderhouds- en constructiewerken die op de planning stonden van vorige week. Je ziet dat 1 van de medewerkers zijn aandacht verliest voor de veiligheid en wijst hem daarop. Want ook de veiligheid houd jij goed in de gaten. Door kostenbewust te werken volgens een goede planning en organisatie zorg jij dat alles in goede banen wordt geleid.

Deuren monteur

Je stapt in je bedrijfsbusje om naar de eerste klant te gaan. Jij bent het directe contact en hebt dus een focus liggen op service verlenen. Deze klant heeft een probleem/ storing in zijn garagedeur. Je verhelpt de storing en voert ook nog een reparatie uit omdat je een onderdeel ziet dat lam is. Je geeft de klant het advies om alvast een afspraak te maken voor preventief onderhoud zodat de storingen worden voorkomen. Je stapt weer in je service bus om naar de volgende klant te gaan. Dit is weer een totaal ander type bedrijfsdeur, deze afwisseling maakt je gelukkig. Je checkt je planning op je tablet en ziet dat je over 12 weken precies een storingsdienst hebt staan, wat fijn om de mensen te kunnen helpen.

Engineer/ Tekenaar Installatietechniek

Je werkt dagelijks aan het ontwerpen van installaties. De installaties in en rondom gebouwen worden met precisie en kwaliteit uitgetekend. Je zoekt het overleg met de BIM- modelleurs van de architecten en constructeurs hiervoor. Je werkt met de projectleiders en adviseurs samen. Geweldig om deel uit te kunnen maken van een groter geheel. Het maken van eigen bibliotheekonderdelen en testen van de BIM- programmatuur voor de fabrikanten. Jij voelt je helemaal happy met jouw tekenprogramma.

Leerling monteur gezocht!

Onze opdrachtgever is een landelijk werkend specialist op gebied van verkeer- en parkeersystemen. Deze worden gebruikt bij parkeergarages, wandelpromenades, marktplaatsen enz. Ze levert onder andere camera beveiligde slagbomen, tourniquets, wegafsluitingen enz. Door groei van de organisatie is er een vacature ontstaan voor de functie van leerling/ junior monteur. Ben jij leergierig en gedreven? Wil jij stappen maken in je ontwikkeling? Lees dan verder!

De werkzaamheden:
• Het installeren en onderhouden van verschillende systemen (verkeer- en parkeersystemen);
• En het op termijn leren oplossen van storingen aan deze systemen te verhelpen;
• Het omgaan met klanten.

Service Monteur E/W

Onze opdrachtgever is een specialist in duurzame energiesystemen. Zij adviseren en installeren op dit gebied voor verschillende klanten. Als service monteur E/W ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het verzorgen van het onderhoud bij gerenommeerde bedrijven. Ben jij communicatief sterk? Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je creatief en flexibel. Dan is dit echt iets voor jou! Lees verder!

Monteur Watertechniek

Onze opdrachtgever zuivert vervuild water met hoogwaardige apparatuur die in eigen beheer ontworpen en gebouwd zijn. Als Monteur Watertechniek ben je verantwoordelijk voor de service- en onderhoudswerkzaamheden aan de ozon- en waterzuiveringsinstallaties. Ben jij flexibel? Vind je het niet erg om twee keer in het jaar een week naar het buitenland te moeten? Lees dan verder!

De werkzaamheden bestaan uit:
• Zelfstandig onderhoud- en servicewerkzaamheden uitvoeren bij de klant op locatie;
• Het begeleiden van installateurs bij het installeren van de zuiveringen;
• Het telefonisch en op locatie te woord staan van klanten;
• Het signaleren van trends en ontwikkelingen in de markt;
• Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van producten en oplossingen;
• Het meedenken met en werken aan grote en complexe projecten.

Service Planner

Onze opdrachtgever onderhoudt verwarming- en klimaatinstallaties in de grotere utiliteitsgebouwen. Door groei is er een vacature ontstaan voor de functie van service planner in de omgeving Hengelo. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het inplannen en voorbereiden van de service- en onderhoudswerkzaamheden. Ben jij flexibel? Een echte regelneef en ben je organisatorisch erg sterk, dan is dit echt iets voor jou!

De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit;
• Telefonische ondersteuning, bijvoorbeeld klachtenafhandeling;
• Het plannen van de service- en onderhoudswerkzaamheden en het maken van afspraken met klanten en onderaannemers;
• Het schriftelijk bevestigen van afspraken;
• Het aanmaken en verstrekken van opdracht- en werkbonnen voor de verschillende werkzaamheden;
• Het bijhouden van het planningsoverzicht en onderhoudsadministratie;
• Het inboeken en bestellen van materialen, materieel, werkzaamheden en onderaannemers in het systeem en zorgdragen voor de financiële afhandeling.

Productie en Service Engineer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Productie en Service Engineer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en onderhouden van waterzuiveringsinstallaties. Als engineer ben je verantwoordelijk voor het beheren, optimaliseren en onderhouden van de productielijn van het MPP-materiaal, het opvolgen van eventuele storingen aan de productielijn, het beheren van de voorraad en het uitvoeren van de kwaliteitscontroles. Ben jij organisatorisch ingesteld? Ben je zeer flexibel en klantvriendelijk? Dan is dit echt iets voor jou!

De werkzaamheden bestaan onder andere uit;
• Tijdens productiecampagnes ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de operators;
• Het opstarten, het testen en het onderhouden van de installaties wereldwijd;
• Het ondersteunen van klanten bij het vaststellen en oplossen van problemen;
• Het draaien van een oproepdienst waarbij je bereid bent om op korte termijn (naar het buitenland) te reizen;
• Een medische keuring is onderdeel van dit sollicitatieproces.

Adviseur Installatietechniek

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven en commercieel adviseur op het gebied van installatietechniek. Onze opdrachtgever is een technische groothandel en zijn gespecialiseerd in verwarming en ventilatie. Ben jij gedreven en gemotiveerd? Kun jij je verhaal goed over brengen op klanten? Heb je een grote dosis zelfvertrouwen? Lees dan verder!

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Het geven van technisch advies;
• Het maken van offertes voor installateurs;
• Het maken van installatie- ontwerpen en het beantwoorden van technische vraagstukken;
• Het opstellen van principeschema’s en het bieden van totaaloplossingen.