Energieke Servicemonteur beveiliging

Onze opdrachtgever is een totaalinstallateur die gespecialiseerd is in beveiligings-, alarm- en telecom. Ze levert geïntegreerde systemen waarbij een sterke samenhang is met automatiserings- en IP-technologie. Door groei is er een vacature ontstaan voor een energieke Service/Onderhoudsmonteur.

Als service-/onderhoudsmonteur weet jij wat er gebeuren moet, als het om het onderhoud van deze installaties gaat. Of het nu inbraakmelders, camera- of toegangscontrolesystemen zijn, jij hebt ze onderhouden, er aan gesleuteld, getest en inbedrijf gesteld. Dit zijn ook de werkzaamheden die je bij onze opdrachtgever gaat uitvoeren!

Liftmonteur

Voor een van onze internationaal werkende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Servicemonteur die verstand heeft van trapliften, huisliften en plateauliften. Het werkgebied zal Noord-Nederland zijn. Noord-Nederland is ten Noorden van de grote rivieren. In deze veelzijdige functie ben je klantgericht bezig en ben je na een degelijke inwerkperiode ook veel alleen en geheel zelfstandig onderweg. Uiteraard ben je voorzien van communicatiemiddelen, kleding, gereedschap en een bedrijfsauto. Als Servicemonteur installeer, onderhoud en repareer je alle lifttypes die onze opdrachtgever voert. De intentie zal uiteindelijk een vast dienstverband bij onze opdrachtgever zijn.

Tekenaar / Werkvoorbereider

Wij zoeken iemand met een passie voor de functie Werkvoorbereider / Tekenaar.
Je taken in deze functie zijn onder andere; tekenen, engineeren, begroten en het werkvoorbereiden van elektrotechnische installaties in de utiliteit.Vanuit deze functie heb je veel contact met andere afdelingen binnen de organisatie en collega’s.

Monteur TD

In deze functie ben je voornamelijk bezig met onderhouds- modificatie- en nieuwbouwwerkzaamheden. Uiteraard is het jouw uitdaging om de opdrachten tijdig en overeenkomstig met de vereiste specificaties uit te voeren. Daarbij heb je oog voor de geldende veiligheidsvoorschriften.

Als TD-er voer je periodieke inspecties uit om de technische condities te monitoren en tijdig acties in te kunnen plannen. Tevens houd jij je bezig met het voorbereiden en het verhelpen van storingen in apparatuur en installaties aan de hand van storingsmeldingen. Indien storingen te gecompliceerd worden zorg je ervoor dat de oorzaak hiervan aan het licht komt en adviseert daarnaast over het oplossen van de storing.

Elektromonteur

Onze opdrachtgever is een professioneel en toekomstgericht installatiebedrijf. De medewerkers bij dit bedrijf vormen een hecht team. Daarnaast krijg je voldoende ontwikkelingsmogelijkheden zowel op persoonlijk als profecioneel.

De werkzaamheden:
• Je legt elektrotechnische installaties aan, breid deze uit en pleegt hieraan onderhoud;
• Je verricht preventief onderhoud aan elektrische installaties;
• Je werkt zelfstandig bij het opsporen en verhelpen van storingen.

Eerste monteur beveiligingsinstallaties

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat ruim 10 jaar een begrip is als het gaat om specialistische beveiligingsoplossingen. Als eerste monteur beveiligingsinstallaties ben je het gezicht bij de klanten van onze opdrachtgever bij de uitvoering van hun beveiligingsmaatregelen.
Onze opdrachtgever verwacht van jou, na een korte inwerkperiode, dat je zelfstandig projecten uitvoert, al dan niet samen met (een) hulpmonteur(s), waarbij je de verantwoording van het uit te voeren werk en het eindresultaat niet schuwt.

E-Plan tekenaar scheepsinstallaties

Bij onze opdrachtgever werken 45-55 medewerkers. Al 60 jaar is onze opdrachtgever een begrip in de maritieme wereld en heeft een uitstekende naam in de wereld van de zand en grindwinning. Door groei van de orderportefeuille is er een vacature ontstaan. Op korte termijn zijn wij opzoek naar een E Plan tekenaar Engineer. Deze vacature is voor langere tijd en kan bij wederzijds bevallen uitmonden in een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.
Aan de hand van de aangeleverde bestekken en PVE maakt u zelfstandig een ontwerp van de gehele elektrotechnische scheepsinstallatie: van energie verdeling tot en met de lessenaars. De werkzaamheden worden in nauw overleg met de projectleider/senior engineer uitgevoerd en u maakt zo nodig kabel en lichtberekeningen en bekijkt of de aangeleverde bestekken ook daadwerkelijk uitvoerbaar zijn.

Elektromonteur

Bij een van onze opdrachtgevers in Midden-Nederland zijn we zoekende naar een ervaren, professioneel en toekomstgerichte Elektromonteur. Bij deze opdrachtgever kom je te werken in een hecht team en krijg je voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen.

De volgende werkzaamheden behoren bij de functie:
•Het aanleggen, onderhouden en uitbreiden van elektrotechnische installaties;
•Het verrichten van (preventief) onderhoud aan elektrische installaties;
•Het opsporen en verhelpen van storingen aan installaties.

Beveiligingsmonteur

Bij onze opdrachtgever groeien de aanvragen voor nieuwe installaties op gebied van alarmsystemen, camerasystemen, brandmeldinstallaties en (nood)verlichting. Ook de onderhoudsportefeuille van deze systemen is gegroeid. Hierdoor zijn zij op zoek naar een allround service – en onderhoudsmonteur die bij gelegenheid ook bereid is om een stuk nieuwbouw ter hand te nemen. Het gros van de klanten van onze opdrachtgever zitten in de regio Gelderland, Overijssel en Utrecht maar een deel van haar klanten bestand is gevestigd in de rest van Nederland.

Documentalist

Als Technical manual writer bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het maken van gebruiksvriendelijke technische handleidingen voor haar klanten.

Tot je werkzaamheden behoren:
• Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van technisch handleidingen;
• De technische specificaties worden begrijpelijk en helder in het Nederlands, Duits of Engels geschreven;
• Je beheert de octrooiportefeuille en onderhoud contacten met de octrooigemachtigde;
• Je zoekt mogelijkheden om de marktpositie te versterken door op de hoogt te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van octrooirecht, octrooiaanvragen-en procedures.