E-Monteur

Sinds 1996 is onze opdrachtgever een expert op gebied van elektrische verwarmingstechniek voor industriële toepassingen. Zij verzorgt een compleet traject van advisering, engineering tot en met levering en montage van producten, diensten en systemen op elektro-warmtegebied. Daarnaast verzorgt zij een stuk warehousing voor een aantal van haar klanten.
Dus niet alleen ontwerpen zij het juiste product maar ook zorgen zij dat de juiste hoeveelheid aan producten bij haar klanten terecht komt. Onze opdrachtgever is in diverse branches actief: van Machine bouw tot Utiliteitsbouw en van Chemische industrie tot machinebouw. Ben jij gedreven en klantgericht?

De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
• Het monteren van de hellingbaan verwarmingssystemen;
• Het monteren van heat tracing;
• Het monteren en in bedrijfstellen van schakelpanelen;
• Het uitvoeren van onderhouds-, reparatie-, storing- en revisiewerkzaamheden;
• Het uitvoeren van productiewerkzaamheden.

Ploegenmonteur

Je dag start met onderhoudswerkzaamheden die je moet plegen op een elektrotechnische installatie. Daarnaast kijk je even bij de andere mechanische installatie waarbij je ziet dat er wat revisiewerkzaamheden zitten aan te komen. Dit communiceer je met de klant en je collega. De benodigde onderdelen, motoren en pompen moeten besteld worden zodat je deze week de werkzaamheden kan uitvoeren. Als dit is afgerond rijd je in de bus richting één van de grootste klanten binnen de geautomatiseerde besturingstechniek. Hier analyseer je waar er een storing zit en verhelp je deze aan een productiemachine. Als laatste die dag heb je een inspectie gepland staan en verricht je nog wat metingen zoals spanning, inductie en weerstand.

Service Monteur Deuren

Je bekijkt de planning van de dag op je mobiel en ziet dat je naar een klant in Hilversum moet. Het gaat om het monteren en installeren van nieuwe industriële deuren. Hiervoor heb je een aantal onderdelen nodig en rijd dus eerst richting de zaak om de benodigde materialen op te halen. Op plaats van bestemming zorg je samen met je collega’s ervoor dat je de deuren op de juiste plek krijgt. Je geeft deskundig advies aan de klant om een onderhoudscontract te nemen zodat er altijd preventief en planmatig onderhoud uitgevoerd kan worden. Je stapt net weer in de auto als je een telefoontje krijgt van de planning. Er is een storing opgetreden in de inbraakdeuren van een grote klant. Je rijdt er heen en analyseert en verhelpt de storing ter plekke. Je maakt je klaar om naar huis te gaan en te eten. Wel blijf je deze week paraat voor de storingen die binnen kunnen komen. Jij hebt deze week namelijk storingsdienst.

Projectleider

Als verbindende factor van de afdelingen verkoop, het projectbureau, de productie, montage en de opdrachtgever ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van de projecten van ‘A’ tot ‘Z’. Er zal binnenkort een nieuw project starten waarbij jij als projectleider zal coördineren en begeleiden, zowel technisch als commercieel. Je zorgt ervoor dat er alvast een planning opgesteld wordt zodat je deze straks kan bewaken. Daarnaast zorg je ervoor dat je interne en externe tekenaars/ werkvoorbereiders voorbereid en inlicht wat er verwacht wordt van de werktuigbouwkundige tekeningen. Voor een ander project heb je een overleg gepland staan met de productie- montageleider en de afdeling inkoop zodat alle mogelijke onderdelen goed worden opgepakt. Daarna stap je in je auto om naar een afgerond project te gaan om deze in te meten en op te leveren. Als je je administratie aan het werkwerken bent komt er via de mail nog een klacht binnen en je zorgt ervoor dat deze opgevolgd wordt.

Service Technicus

Voor onze opdrachtgever, zijn wij ter versterking van het team servicetechnici op zoek naar een zelfstandig werkende service technicus. Ben jij representatief, klantvriendelijk, communicatief vaardig en op zoek naar een technische uitdaging bij mooie klanten, lees dan snel verder! Jouw werkterrein zal zich 1 dag per week op kantoor bevinden, hierdoor is het van belang dat je in het midden van het land woont. De overige tijd werk je bij klanten in de Benelux of ben je aanwezig bij een FAT- afname bij een leverancier in Duitsland of Italië. Jouw klanten zijn te vinden in het R&D, laboratoria, ziekenhuizen en de farmaceutische industrie. Gemiddeld zal je 1 overnachting per maand in een hotel hebben.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Het uitvoeren van service, installatie en onderhoud aan diverse apparatuur, waaronder vriesdrogers, spoelmachines en waterbehandelingssystemen;
• Begeleiden van FAT- afname bij fabrikant;
• Ingebruikname/plaatsen bij klanten;
• Kalibreren van apparatuur;
• Uitleg geven aan eindgebruiker over werking;
• Uitvoeren van periodiek onderhoud;
• Oplossen van storingen.

Werkvoorbereider installatietechniek W

Als werkvoorbereider maak je berekeningen, stel je productielijsten op en begeleid je projecten ten behoeve van gebouw gebonden installaties. Je zorgt ervoor dat al het benodigde materiaal op tijd op de bouwplaats aanwezig is. Je werkt nauw samen met een de monteurs en projectleiders. Door groei en toenemende drukte bij onze opdrachtgever is deze vacature ontstaan.

Servicemonteur

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Tiel zoeken wij een enthousiaste Servicemonteur. Deze opdrachtgever is al jaren actief in het onderhouden en installeren van elektronische installaties. De volgende werkzaamheden behoren bij de functie:

• Je lost zelfstandig storingen op en stelt elektrische installaties in bedrijf. Dit doe je bij bedrijven in Nederland of in het buitenland;
• Je brengt een schriftelijk verslag uit over je werkzaamheden;
• Je verbouwt zelfstandig panelen en sluit deze ook aan;
• Je sluit nautische apparatuur aan;
• Je bent Incidenteel betrokken bij het oplossen van storingen in utiliteitsgebouwen.

Monteur Ziekenhuizen

Onze opdrachtgever is een installateur op gebied van Buizenpost systemen, tablet sorteersystemen en compleet geautomatiseerde magazijn systemen. Deze systemen worden toegepast in de zorg. Onze opdrachtgever ontwerpt deze, plaatst deze, en onderhoudt ze. Door groei van de organisatie zijn zij op zoek naar representatieve monteurs die het geweldig vinden om de klanten van onze opdrachtgever te ontzorgen in grote ziekenhuizen. Deze systemen zijn volledig geautomatiseerd (en gerobotiseerd) waarbij er nauwelijks nog mensen handen aankomen.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit;
• Het installeren en in bedrijfstellen van bovenstaande systemen in (Academische) ziekenhuizen;
• Het oplossen van storingen aan deze systemen;
• Het plegen van onderhoud aan deze systemen;

Beveiligingsmonteur

Je pakt de service bus om naar de zaak te rijden. Op je werktelefoon bekijk je de planning van die week. Je merkt dat de aanvragen voor nieuwe installaties op gebied van alarmsystemen, camerasystemen, brandmeldinstallaties en (nood)verlichting groeit. Ook de onderhoudsportefeuille van deze systemen groeit. Als je bij de zaak bent drink je eerst een kopje koffie met je andere collega’s. Zodra deze op is ga je zelfstandig je onderdelen en materialen pakken die je nodig hebt voor de klus. Daarna rijd je naar de klant. Eenmaal aangekomen bij de klant meld je je eerst bij de contactpersoon waarnaar je naar het werkgebied wordt begeleid. Hier mag je een compleet nieuwe alarminstallatie realiseren. Het is bijna pauze en je hebt al behoorlijk wat voorbereidingen getroffen. Kabelgoten gemaakt, kabels getrokken en na de pauze kun je de installatie aansluiten. Je meet alles nog even door en programmeert de boel af. Als alles naar behoren werkt, loop je naar de klant om uitleg te geven over de werkzaamheden. Daarna rijd je door naar de volgende klant waar service- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden aan een oud camerasysteem bij een high end woning. Wat een mooie klanten kom je tegen. Je had nooit verwacht dat er ook nog een complete verdieping onder de grond schuilt. Zo zie je maar dat elke dag anders is. Je handelt wat administratieve zaken af en zorgt dat je je opmaakt voor de storingsdienst die eraan zit te komen. Je bent doorgeschakeld met je telefoon en je krijgt het eerste telefoontje binnen; Ah een storing op een recreatiepark waardoor zeker 20 huisjes zonder tv en internet zitten, dat is vervelend, door verder te vragen en advies te geven heb je het op afstand kunnen oplossen. Tuurlijk vind je het ook geen probleem als je het probleem bij de klant maar kan oplossen, kom je er niet uit dan neem je contact op met je collega om overleg te plegen.

Servicemonteur-/onderhoudsmonteur beveiliging

Onze opdrachtgever is een totaalinstallateur die gespecialiseerd is in beveiligings-, alarm- en brandmeldingsinstallaties en telecom waarbij geïntegreerde systemen geleverd worden met een sterke samenhang in de automatiserings- en IP-technologie. Er wordt gewerkt voor een groot aantal doelgroepen waaronder de industrie, het MKB, de zorgsector en de overheid.

Vanuit het hoofdkantoor, dat gevestigd is in Brabant, worden projecten door geheel Nederland gerealiseerd.
Hierbij valt te denken aan: licht- en krachtinstallaties, beveiligingssystemen en telematica-netwerken. Door groei is er een vacature ontstaan voor een energieke Service-/onderhoudsmonteur.