Werkvoorbereider/ engineer

Voor onze opdrachtgever die actief is in de installatietechniek zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze werkvoorbereider/ engineer. Onze opdrachtgever installeert gas-, water-, licht-, lucht-, riolering- en datasystemen. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van installaties voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten van woningen en diverse utiliteitspanden. Ben jij resultaatgericht? Streef jij naar de beste kwaliteit? Lees dan verder!

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit:
• Het maken van werktekeningen en schema’s op basis van ontwerpen en berekeningen;
• Het maken van calculaties en offertes;
• Het deelnemen aan intern overleg in verband met werkverdeling en planningen;
• Het bereken van W- en E- installaties;
• Het uitvoeren van de werkzaamheden met het in acht nemen van de integrale denkwijze, aspecten en disciplines die bij het project horen.

Leerling monteur gezocht!

Onze opdrachtgever is een landelijk werkend specialist op gebied van verkeer- en parkeersystemen. Deze worden gebruikt bij parkeergarages, wandelpromenades, marktplaatsen enz. Ze levert onder andere camera beveiligde slagbomen, tourniquets, wegafsluitingen enz. Door groei van de organisatie is er een vacature ontstaan voor de functie van leerling/ junior monteur. Ben jij leergierig en gedreven? Wil jij stappen maken in je ontwikkeling? Lees dan verder!

De werkzaamheden:
• Het installeren en onderhouden van verschillende systemen (verkeer- en parkeersystemen);
• En het op termijn leren oplossen van storingen aan deze systemen te verhelpen;
• Het omgaan met klanten.

Werkplaats medewerker

Onze opdrachtgever is een bekende organisatie op het gebied van ontwikkelen, ontwerpen, fabriceren, installeren en inbedrijfstelling van installaties. Door groei van deze jonge frisse organisatie zijn zij op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte collega. In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor het assembleren van complexe filtersystemen voor zwembaden aan de hand van werktekeningen, het bedraden van de installaties en het werken met hoogwaardige metalen en kunststoffen. Gevoel voor techniek is hierbij net zo belangrijk als opleiding! Vind je dit een uitdaging? Lees dan verder!

Service en onderhoudsmonteur

Onze opdrachtgever is een bekende organisatie op het gebied van ontwikkelen, ontwerpen, fabriceren, installeren en inbedrijfstelling van installaties. Door groei van deze jonge frisse organisatie zijn zij op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte collega. In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor het installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van de installaties. Je bent iemand die zich flexibel kan opstellen en gestructureerd aan het werk gaat, waarbij je prioriteiten kan stellen. Oplossingsgericht handelen in deze functie is dan ook een belangrijk onderdeel. Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan verder!

Tekenaar

Onze opdrachtgever maakt op het ogenblik een enorme groei door. Door de toename van aangenomen werk en nieuwe opdrachtgevers is er een vacature ontstaan voor de functie tekenaar Elektrotechniek.
Onze opdrachtgever heeft zowel utiliteits- als particuliere klanten. In een kleine dynamische werkomgeving wordt in nauw samenspel met de projectleider, eigenaar en de calculator mooie en moderne Elektrotechnische Installaties ontworpen.

Elektro monteur

Bij deze klant ben je werkzaam bij een landelijke beheer-, service- en onderhoudsorganisatie. Deze organisatie zorgt voor modificatieprojecten en technisch beheer van installaties. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de montagewerkzaamheden aan elektrotechnische installaties. Met je team zorg je dat de planning op orde is en de kwaliteit wordt nagestreefd. Dit natuurlijk allemaal door middel van goede voorbereiding en voorzien te zijn van alle materialen die je op het juiste moment kunt gebruiken. Je bent enthousiast, gemotiveerd en klantvriendelijk. Je bent open en eerlijk in de communicatie en vindt zelfontwikkeling belangrijk. Spreekt dit je aan? Lees dan verder!

Monteur Ziekenhuizen

Onze opdrachtgever is een installateur op gebied van Buizenpost systemen, tablet sorteersystemen en compleet geautomatiseerde magazijn systemen. Deze systemen worden toegepast in de zorg. Onze opdrachtgever ontwerpt deze, plaatst deze, en onderhoudt ze. Door groei van de organisatie zijn zij op zoek naar representatieve monteurs die het geweldig vinden om de klanten van onze opdrachtgever te ontzorgen in grote ziekenhuizen. Deze systemen zijn volledig geautomatiseerd (en gerobotiseerd) waarbij er nauwelijks nog mensen handen aankomen.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit;
• Het installeren en in bedrijfstellen van bovenstaande systemen in (Academische) ziekenhuizen;
• Het oplossen van storingen aan deze systemen;
• Het plegen van onderhoud aan deze systemen;

Internationale mechatronica monteur

Onze opdrachtgever is actief in de machinebouw en bouwt gehele productielijnen in de food en non- food sectoren. Door een overname is het bedrijf ter ondersteuning van verdere groei op zoek naar versterking van het team. Als mechatronica monteur help je onze opdrachtgever bij de bekabeling en het in bedrijfstellen van de productielijnen. De eerste stap is het bouwen van de systemen in de werkplaats, om daarna te testen of de systemen werken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gereed maken van het transport en deze naderhand te installeren. Een veelzijdige functie! Als internationale mechatronica monteur, de naam zegt het al, ben je zowel in het binnen als buitenland aan het werk. Is reizen een van je passies, dan is dit de baan van je dromen! Spreekt deze internationale afwisselende functie jou aan? Kijk dan snel verder!!

Monteur TD

In deze functie ben je voornamelijk bezig met onderhouds- modificatie- en nieuwbouwwerkzaamheden. Uiteraard is het jouw uitdaging om de opdrachten tijdig en overeenkomstig met de vereiste specificaties uit te voeren. Daarbij heb je oog voor de geldende veiligheidsvoorschriften.

Als TD-er voer je periodieke inspecties uit om de technische condities te monitoren en tijdig acties in te kunnen plannen. Tevens houd jij je bezig met het voorbereiden en het verhelpen van storingen in apparatuur en installaties aan de hand van storingsmeldingen. Indien storingen te gecompliceerd worden zorg je ervoor dat de oorzaak hiervan aan het licht komt en adviseert daarnaast over het oplossen van de storing.

Tekenaar- werkvoorbereider Elektrotechniek

Voor een middelgrote installateur die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in de Utiliteit zijn wij op zoek naar een tekenaar-engineer. Onze opdrachtgever kan diverse grotere landelijke organisaties tot haar klantengroep rekenen. Door groei van de orderportefeuille is deze vacature ontstaan. Als tekenaar-werkvoorbereider werk je nauw samen met de accountmanager die het project verkocht heeft en de projectleider die het project in uitvoering heeft. Als werkvoorbereider werk je projectmatig en verzorg jij per project de gehele werkvoorbereiding waarbij alle facetten van de elektrotechniek aan bod komen: krachtstroom, sterkstroom en zwakstroominstallaties. Jij bent allround, durft een beslissing te nemen en je wordt graag gewaardeerd voor jouw zelfstandigheid. Wanneer jij je herkent in onderstaand profiel dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.