Service Monteur

Vanuit huis rijd je naar de klant. Je hebt vandaag weer een aantal storingen/ reparaties en onderhoudswerkzaamheden te verrichten. En dit bij verschillende klanten van een speelgoedfabriek tot een internationale klant in de voedselindustrie.
Zo blijft je dag afwisselend en ben jij de schakel tussen de machine en de klant. Nadat je de eerste klant op weg hebt geholpen rijd je door naar de volgende klant. Je bent zowel mechanisch als elektrisch bezig met het in bedrijfstellen van een nieuwe machine. De klant is hartstikke blij met zijn nieuwe machine. Aan het einde van de dag moet je nog langs één klant om een complex probleem op te lossen in de verpakkingsmachine. De technische dienst daar komt er niet uit. Zodra je binnenloopt weet je een oplossing aan te dragen die ervoor kan zorgdragen dat de machine weer naar behoren werkt. Je hebt hier enkele onderdelen voor nodig dus deze bestel je ter plekke op je tablet zodat je zo snel mogelijk het probleem kan verhelpen. Voordat je naar huis rijdt werk je de administratie van die dag even weg in de auto. Voor morgen staat er een storingsdienst op de planning waar je 24 uur bereikbaar moet zijn voor de klant. Je sluit de dag af en bereid je voor op de komende dagen.

Ploegenmonteur

Je dag start met onderhoudswerkzaamheden die je moet plegen op een elektrotechnische installatie. Daarnaast kijk je even bij de andere mechanische installatie waarbij je ziet dat er wat revisiewerkzaamheden zitten aan te komen. Dit communiceer je met de klant en je collega. De benodigde onderdelen, motoren en pompen moeten besteld worden zodat je deze week de werkzaamheden kan uitvoeren. Als dit is afgerond rijd je in de bus richting één van de grootste klanten binnen de geautomatiseerde besturingstechniek. Hier analyseer je waar er een storing zit en verhelp je deze aan een productiemachine. Als laatste die dag heb je een inspectie gepland staan en verricht je nog wat metingen zoals spanning, inductie en weerstand.

Service Monteur Deuren

Je bekijkt de planning van de dag op je mobiel en ziet dat je naar een klant in Hilversum moet. Het gaat om het monteren en installeren van nieuwe industriële deuren. Hiervoor heb je een aantal onderdelen nodig en rijd dus eerst richting de zaak om de benodigde materialen op te halen. Op plaats van bestemming zorg je samen met je collega’s ervoor dat je de deuren op de juiste plek krijgt. Je geeft deskundig advies aan de klant om een onderhoudscontract te nemen zodat er altijd preventief en planmatig onderhoud uitgevoerd kan worden. Je stapt net weer in de auto als je een telefoontje krijgt van de planning. Er is een storing opgetreden in de inbraakdeuren van een grote klant. Je rijdt er heen en analyseert en verhelpt de storing ter plekke. Je maakt je klaar om naar huis te gaan en te eten. Wel blijf je deze week paraat voor de storingen die binnen kunnen komen. Jij hebt deze week namelijk storingsdienst.

Projectleider

Als verbindende factor van de afdelingen verkoop, het projectbureau, de productie, montage en de opdrachtgever ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van de projecten van ‘A’ tot ‘Z’. Er zal binnenkort een nieuw project starten waarbij jij als projectleider zal coördineren en begeleiden, zowel technisch als commercieel. Je zorgt ervoor dat er alvast een planning opgesteld wordt zodat je deze straks kan bewaken. Daarnaast zorg je ervoor dat je interne en externe tekenaars/ werkvoorbereiders voorbereid en inlicht wat er verwacht wordt van de werktuigbouwkundige tekeningen. Voor een ander project heb je een overleg gepland staan met de productie- montageleider en de afdeling inkoop zodat alle mogelijke onderdelen goed worden opgepakt. Daarna stap je in je auto om naar een afgerond project te gaan om deze in te meten en op te leveren. Als je je administratie aan het werkwerken bent komt er via de mail nog een klacht binnen en je zorgt ervoor dat deze opgevolgd wordt.

Quality Engineer

Als engineer kwaliteit houd jij je elke dag weer bezig met het signaleren van kwaliteitsproblemen. Je loopt richting een aantal producten die je hebt opgestuurd gekregen van klanten die een klacht hebben ingediend. Je beoordeelt ze op afwijkingen.
Je initieert root cause analyses en implementeert correctieve acties. De telefoon gaat want je hebt een telefonische afspraak staan met een internationaal zusterbedrijf. Het overleg over kwaliteit en verbeterprocessen loopt gemoedelijk. Aan de hand van dit telefoongesprek schrijf jij een aantal bevindingen op. Jij bent de brug tussen de kwaliteit-, productie- en technische afdeling. Ondertussen komt er een collega bij je langs met een vraag je zorgt ervoor dat je jouw ervaring deelt met de kwaliteit collega en stelt voor om een training te plannen m.b.t. kwaliteitsprocedures en/ of methodieken. Dit vinden ze een goed idee. Je wil daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de validatie van nieuwe producten of specificaties. Je krijgt van een collega door dat de manager ziek is en neemt de taken over bij afwezigheid. Als laatste, bel je een leverancier op waar je nog enkele afspraken mee moet maken voor de levering van de onderdelen. Dan is de dag voorbijgevlogen.

Service Monteur E/W

Onze opdrachtgever is een specialist in duurzame energiesystemen. Zij adviseren en installeren op dit gebied voor verschillende klanten. Als service monteur E/W ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het verzorgen van het onderhoud bij gerenommeerde bedrijven. Ben jij communicatief sterk? Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je creatief en flexibel. Dan is dit echt iets voor jou! Lees verder!

Internationale Field Service Engineer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Field Service Engineer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en onderhouden van waterzuiveringsinstallaties. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van het plaatsen van een mobiele waterbehandelingsinstallatie, waarbij je werkzaamheden zal uitvoeren op locatie. Kun jij elektrische schema’s lezen? Ben je bereid tot reizen naar het buitenland en het werken in storingsdiensten? Lees dan verder!

De werkzaamheden bestaan onder andere uit;
• Het tijdig en volledig gebruiksklaar maken van de waterbehandelingsinstallatie;
• Het zorgen voor een goed verloop van het mobilisatie proces en dat de installatie in een staat van paraatheid is;
• Het achterhalen van de behoefte van de klant en deze goed weten te vertalen;
• Werkzaamheden in het buitenland uitvoeren.

Productie en Service Engineer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Productie en Service Engineer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en onderhouden van waterzuiveringsinstallaties. Als engineer ben je verantwoordelijk voor het beheren, optimaliseren en onderhouden van de productielijn van het MPP-materiaal, het opvolgen van eventuele storingen aan de productielijn, het beheren van de voorraad en het uitvoeren van de kwaliteitscontroles. Ben jij organisatorisch ingesteld? Ben je zeer flexibel en klantvriendelijk? Dan is dit echt iets voor jou!

De werkzaamheden bestaan onder andere uit;
• Tijdens productiecampagnes ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de operators;
• Het opstarten, het testen en het onderhouden van de installaties wereldwijd;
• Het ondersteunen van klanten bij het vaststellen en oplossen van problemen;
• Het draaien van een oproepdienst waarbij je bereid bent om op korte termijn (naar het buitenland) te reizen;
• Een medische keuring is onderdeel van dit sollicitatieproces.

E-Monteur

Sinds 1996 is onze opdrachtgever een expert op gebied van elektrische verwarmingstechniek voor industriële toepassingen. Zij verzorgt een compleet traject van advisering, engineering tot en met levering en montage van producten, diensten en systemen op elektro-warmtegebied. Daarnaast verzorgt zij een stuk warehousing voor een aantal van haar klanten.
Dus niet alleen ontwerpen zij het juiste product maar ook zorgen zij dat de juiste hoeveelheid aan producten bij haar klanten terecht komt. Onze opdrachtgever is in diverse branches actief: van Machine bouw tot Utiliteitsbouw en van Chemische industrie tot machinebouw. Ben jij gedreven en klantgericht?

De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
• Het monteren van de hellingbaan verwarmingssystemen;
• Het monteren van heat tracing;
• Het monteren en in bedrijfstellen van schakelpanelen;
• Het uitvoeren van onderhouds-, reparatie-, storing- en revisiewerkzaamheden;
• Het uitvoeren van productiewerkzaamheden.

Monteur Ziekenhuizen

Onze opdrachtgever is een installateur op gebied van Buizenpost systemen, tablet sorteersystemen en compleet geautomatiseerde magazijn systemen. Deze systemen worden toegepast in de zorg. Onze opdrachtgever ontwerpt deze, plaatst deze, en onderhoudt ze. Door groei van de organisatie zijn zij op zoek naar representatieve monteurs die het geweldig vinden om de klanten van onze opdrachtgever te ontzorgen in grote ziekenhuizen. Deze systemen zijn volledig geautomatiseerd (en gerobotiseerd) waarbij er nauwelijks nog mensen handen aankomen.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit;
• Het installeren en in bedrijfstellen van bovenstaande systemen in (Academische) ziekenhuizen;
• Het oplossen van storingen aan deze systemen;
• Het plegen van onderhoud aan deze systemen;