Revisiemonteur

Je begint aan een nieuwe dag in de werkplaats. Na het kopje koffie dat je hebt gedronken, ga je aan de slag. Je begint met het laden en lossen van de complete machines en machinedelen die zijn binnengekomen. Je pakt 1 van de dozen waarvan jij weet dat dit jouw project wordt van deze week. Je haalt de machine eruit maakt hem schoon, reviseert hem en controleert hem op alle belangrijke technische aspecten. Hoppa, eerste opdracht voltooid. Er staat weer een nieuw project te wachten waarbij je de verschillende machinedelen tot 1 complete machine mag samenbouwen. Hierbij houd je de machinegegevens, urenverantwoording en het onderdelenverbruik goed in de gaten. Je bent je bewust van de kwaliteit die in de uitvoering van de werkzaamheden zit. Is het al zo laat? Je vindt het belangrijk om resultaatgericht te werken en neemt de beslissing om het niet af te raffelen maar de machine volgens klantspecificaties/ tekeningen nogmaals door te lopen morgen alvorens je dit project oplevert. Daardoor haal je nog meer uit jezelf en kun je goed werk leveren. Met een tevreden gevoel sluit je de dag af, hard gewerkt!

Service Monteur

Vanuit huis rijd je naar de klant. Je hebt vandaag weer een aantal storingen/ reparaties en onderhoudswerkzaamheden te verrichten. En dit bij verschillende klanten van een speelgoedfabriek tot een internationale klant in de voedselindustrie.
Zo blijft je dag afwisselend en ben jij de schakel tussen de machine en de klant. Nadat je de eerste klant op weg hebt geholpen rijd je door naar de volgende klant. Je bent zowel mechanisch als elektrisch bezig met het in bedrijfstellen van een nieuwe machine. De klant is hartstikke blij met zijn nieuwe machine. Aan het einde van de dag moet je nog langs één klant om een complex probleem op te lossen in de verpakkingsmachine. De technische dienst daar komt er niet uit. Zodra je binnenloopt weet je een oplossing aan te dragen die ervoor kan zorgdragen dat de machine weer naar behoren werkt. Je hebt hier enkele onderdelen voor nodig dus deze bestel je ter plekke op je tablet zodat je zo snel mogelijk het probleem kan verhelpen. Voordat je naar huis rijdt werk je de administratie van die dag even weg in de auto. Voor morgen staat er een storingsdienst op de planning waar je 24 uur bereikbaar moet zijn voor de klant. Je sluit de dag af en bereid je voor op de komende dagen.

Hoofd Technische Dienst

Voor onze opdrachtgever, zijn wij ter versterking van het technische dienst team op zoek naar een ervaren en commerciële Hoofd Technische Dienst. Kun jij leidinggeven? Ben jij representatief, klantvriendelijk, communicatief vaardig en op zoek naar een technische uitdaging waarbij je organisatorisch sterk moet zijn, lees dan snel verder!

De werkzaamheden zijn o.a.:
• Het aansturen van de technische dienst, 4 servicemonteurs en waar nodig meewerken in de buitendienst;
• Het direct contact onderhouden met klanten en fabrikanten;
• Het verhelpen van storingen;
• Het opstellen en aansluiten van nieuwe toestellen;
• Calculatie en werkvoorbereiding voor het aanpassen en ombouwen van bestaande toestellen;
• Planning onderhoud maken;
• Het beheren en aansturen van onderhoudscontracten;
• Het afnemen van nieuwgebouwde toestellen direct bij de fabrikant;
• Het uitwerken en analyseren van de schriftelijke rapportages;
• Het uitwerken van opstellingen in een tekenprogramma;
• Mede- verantwoordelijk voor het continue verbeteren van prestaties, kosten en werkwijzen.

Servicemonteur

Onze opdrachtgever is vooruitstrevend in de advisering, uitvoering, service en beheer & onderhoud in de techniek. Ze zijn vooral actief in de industrie, utiliteitssector, zorg en onderwijs. Als monteur zul je verantwoordelijk zijn voor het bekabelen van machines en met de bus op pad richting klanten. Ben jij zelfstandig? Ben jij klantvriendelijk? Lees dan verder!

De volgende werkzaamheden behoren bij de functie:
• Het repareren en onderhouden van technische installaties en machines;
• Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden;
• Het installeren van nieuwe installaties en machines;
• Het signaleren en verhelpen van storingen;
• Het meedenken in oplossingen ter verbetering van de installaties;
• Correcte administratieve afhandeling.

Engineer Industriële Automatisering

De wereld van de procestechniek. Jij checkt of de processen kwalitatief en kwantitatief voldoen aan gestelde procestechnologische ARBO-, en milieueisen. Onderdeel van de technische dienst en de wetenschapper achter de machines die worden gebruikt om kartonnen te produceren. Verantwoordelijk voor nieuwe besturingssystemen, van ontwerpfase tot implementatie ontwerp, storingen en onderhoud, jij bent van alle markten thuis. Het up- to- date houden van de systemen behoort tot jouw verantwoordelijkheid.

Internationale mechatronica monteur

Onze opdrachtgever is actief in de machinebouw en bouwt gehele productielijnen in de food en non- food sectoren. Door een overname is het bedrijf ter ondersteuning van verdere groei op zoek naar versterking van het team. Als mechatronica monteur help je onze opdrachtgever bij de bekabeling en het in bedrijfstellen van de productielijnen. De eerste stap is het bouwen van de systemen in de werkplaats, om daarna te testen of de systemen werken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gereed maken van het transport en deze naderhand te installeren. Een veelzijdige functie! Als internationale mechatronica monteur, de naam zegt het al, ben je zowel in het binnen als buitenland aan het werk. Is reizen een van je passies, dan is dit de baan van je dromen! Spreekt deze internationale afwisselende functie jou aan? Kijk dan snel verder!!

Werkvoorbereider

Je komt net uit het overleg met de projectleider. Aan de hand van de projectgegevens die je hebt gekregen zorg je ervoor dat de projecten optimaal technisch en organisatorisch voorbereid zijn. Je neemt deel aan de overdracht vanuit de sales om vervolgens ervoor te zorgen dat je het gehele project voor aanvang hebt uitgewerkt. Poei, hier heb je even een lastige berekening voor moeten maken, maar bent eruit gekomen. Voor het project dat je vanochtend hebt afgestemd met de projectleider moet je de beschikbaarheid/ inkoop van de materialen, materieel en diensten nog organiseren. Wanneer dit is gedaan ga je aan de sla met het verzamelen en initiëren van verbeterpunten bij één van de vorige projecten zodat je de kwaliteit en kwantiteit goed in de gaten kan houden. Je overlegt nog even wat laatste punten met de opdrachtgever alvorens je het lampje voor vandaag uit doet.

Calculator

Een sluitende calculatie maken dat is het doel dat jij elke dag weer voor ogen hebt. Je bent aan het werk op kantoor waar je de kostprijscalculaties aan het maken bent aan de hand van de klantwens. Hiervoor verzamel je alle gegevens die nodig zijn om een kostprijsberekening te maken. Zo de berekening is af! Daaropvolgend beoordeel je de technische haalbaarheid en de scope, benodigde uren, materiaal en materieel. Dit zit goed dus deze klus heb je weer geklaard. Vervolgens stuur je nog wat technische offertes eruit die als aanvraag zijn binnengekomen. Waarnaar je wat prijzen en voorwaarden opvraagt bij leveranciers. Je zorgt ervoor dat er een ordelijke overdracht van informatie plaatsvindt met de klant en dan zit jouw dag er weer op.

Servicemonteur buitendienst

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Amersfoort zijn wij op zoek naar een servicemonteur voor in de buitendienst. Het bedrijf is een distributeur van toonaangevende producenten van de Benelux. Zij zijn specialist op het gebied van verpakkingsprocessen van grote ondernemingen.

De werkzaamheden zullen bestaan uit:

• Het installeren van nieuwe verpakkingslijnen in de food- en farmaceutische industrie;
• Het optimaliseren van programma’s voor machines;
• Zowel mechanische als elektrische onderhoudswerkzaamheden aan verpakkingsmachines;
• Besturingstechnisch koppelen van machines;
• Het oplossen van storingen aan machines.

Hoofd onderhoudsdienst (Elektro)

Als Hoofd onderhoudsdienst werk je zelfstandig en soms met collega’s aan reparaties en onderhoudswerkzaamheden (preventief/correctief) aan onderdelen van machines. Daarnaast is het jou taak om zowel storingen te voorkomen als storingen op te lossen. De functie van Hoofd onderhoudsdienst is een voornamelijk zelfstandig uitvoerende functie. Je rapporteert aan de Meewerkend Voorman. Je team bestaat uit 6 collega technici. Samen met het team stel je prioriteiten en bespreken jullie de opdrachten. Extern zul je contact hebben met projectverantwoordelijken van de klant om informatie uit te wisselen over de opdrachten of om de uitvoering af te stemmen.