Monteur Paneelbouw

Volledig opouwen en bedraden van elektrotechnische besturingspanelen aan de hand van tekeningen en voorschriften, in de werkplaats of indien gevraagd bij de klant van de opdrachtgever op locatie.
De monteur is zelfstandig in het controleren, analyseren, testen en herstellen van fouten om de kwaliteit te waarborgen.

Leergierige elektromonteur gezocht!

Onze opdrachtgever is een bedrijf wat geautomatiseerde sorteer werkzaamheden uitvoert in de foodsector. Veiligheid en Hygiëne hebben zij hoog in het vaandel staan. Er wordt gewerkt met Hightech machines .Door groei van de organisatie zijn zij op zoek daar een leergierige elektromonteur. Voor dit mooie machinepark ben jij verantwoordelijk. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat het machinepark altijd draait.

DE WERKZAAMHEDEN:
• Je bent werkzaam in een 2 ploegendienst en verdient gelijk goed;
• Het verrichten van (preventief) onderhoud aan het machinepark;
• En het zelfstandig opsporen en verhelpen van storingen aan installaties.

Monteur Industrie

Dit bedrijf bouwt en onderhoudt elektrotechnische installaties in de industrie. Het zijn verschillende uitdagende omgevingen om te werken als monteur. De klanten van onze opdrachtgever zijn actief in de food-, feed-, proces en automotive industrie.
Als monteur werk je in een team bij de klant op locatie. Je bent daar te gast maar werkt samen aan het belangrijkste doel van de klant: een soepele productie.

Wij bieden
• Een salaris op basis van werkervaring en opleiding;
• Professioneel gereedschap en alle persoonlijke beschermingsmiddelen.

Werkvoorbereider

Je komt net uit het overleg met de projectleider. Aan de hand van de projectgegevens die je hebt gekregen zorg je ervoor dat de projecten optimaal technisch en organisatorisch voorbereid zijn. Je neemt deel aan de overdracht vanuit de sales om vervolgens ervoor te zorgen dat je het gehele project voor aanvang hebt uitgewerkt. Poei, hier heb je even een lastige berekening voor moeten maken, maar bent eruit gekomen. Voor het project dat je vanochtend hebt afgestemd met de projectleider moet je de beschikbaarheid/ inkoop van de materialen, materieel en diensten nog organiseren. Wanneer dit is gedaan ga je aan de sla met het verzamelen en initiëren van verbeterpunten bij één van de vorige projecten zodat je de kwaliteit en kwantiteit goed in de gaten kan houden. Je overlegt nog even wat laatste punten met de opdrachtgever alvorens je het lampje voor vandaag uit doet.

Calculator

Een sluitende calculatie maken dat is het doel dat jij elke dag weer voor ogen hebt. Je bent aan het werk op kantoor waar je de kostprijscalculaties aan het maken bent aan de hand van de klantwens. Hiervoor verzamel je alle gegevens die nodig zijn om een kostprijsberekening te maken. Zo de berekening is af! Daaropvolgend beoordeel je de technische haalbaarheid en de scope, benodigde uren, materiaal en materieel. Dit zit goed dus deze klus heb je weer geklaard. Vervolgens stuur je nog wat technische offertes eruit die als aanvraag zijn binnengekomen. Waarnaar je wat prijzen en voorwaarden opvraagt bij leveranciers. Je zorgt ervoor dat er een ordelijke overdracht van informatie plaatsvindt met de klant en dan zit jouw dag er weer op.

Engineer Industriële Automatisering

De wereld van de procestechniek. Jij checkt of de processen kwalitatief en kwantitatief voldoen aan gestelde procestechnologische ARBO-, en milieueisen. Onderdeel van de technische dienst en de wetenschapper achter de machines die worden gebruikt om kartonnen te produceren. Verantwoordelijk voor nieuwe besturingssystemen, van ontwerpfase tot implementatie ontwerp, storingen en onderhoud, jij bent van alle markten thuis. Het up- to- date houden van de systemen behoort tot jouw verantwoordelijkheid.

Servicemonteur

Je komt aan op plaats van bestemming. Met de klant stem je de benodigde werkzaamheden af en je stemt dit daarna af met de planner. Je begint de dag met het stellen van een diagnose bij een storing aan de technische installatie. Daarna los je de storing zelfstandig op. Je zorgt ervoor dat je het eigen werk controleert en test. Ah fijn alles werkt goed. Daarna reis je af naar een andere klant waar je wat onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Voldoet alles aan de eisen? Yes je kunt met een gerust hart op weg naar huis. Morgen zal je afreizen naar Canada voor een grote klant waar je een nieuwe installaties in bedrijf zal stellen.

Beginnend Elektromonteur

Als spin in het web begin je aan je eerste werkdag. Na het kopje koffie dat je hebt gedronken met je 2 naaste collega’s, ga je de werkplaats in. Op een lerende wijze maak je kennis met jouw verantwoordelijkheden om de productiecapaciteit een boost te geven. De kwaliteit hierbij vind je erg belangrijk. Het zijn veelzijdige werkzaamheden waarbij jij je verder ontwikkelt in het samenstellen en bouwen van elektrotechnische componenten. Je hebt zojuist één van de gebouwde installaties aangesloten en getest. Je loopt het bedradingswerk nogmaals na en bent overtuigd van jou kunnen. Je collega’s keuren je werkzaamheden goed en wat leuk je mag met een collega mee naar de klantlocatie om jouw gebouwde installatie te plaatsen. Wat geeft dat veel voldoening. Je maakt deel uit van een groter geheel en draagt bij aan de veiligheid van Nederland.

Paneelbouwer

Voor een klant in de regio Nijmegen ben ik op zoek naar een ervaren paneelbouwer die beschikbaar is vanaf week 5. Het betreft een project van ongeveer 7 weken met kans op langer. Na dit project hebben wij diverse opdrachtgevers die op zoek zijn naar paneelbouwers waar je aansluitend aan de slag kan gaan.

Industriële Automatisering (MTS en/of HTS)

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Apeldoorn/Arnhem/Midden-Nederland zijn wij doorlopend op zoek naar afgestudeerde elektro- en automatiseringstechnici (MTS en/of HTS).

Het gaat om onder meer de volgende functies:
• Sales Engineers;
• Project Engineers;
• Hardware Engineers;
• Software Engineers;
• Projectleiders;
• Werkvoorbereiders en/of calculators;
• Storings- en/of Onderhoudsmonteurs;
• (Internationaal) Field Service Engineers.