Hoofd Technische Dienst

Voor onze opdrachtgever, zijn wij ter versterking van het technische dienst team op zoek naar een ervaren en commerciële Hoofd Technische Dienst. Kun jij leidinggeven? Ben jij representatief, klantvriendelijk, communicatief vaardig en op zoek naar een technische uitdaging waarbij je organisatorisch sterk moet zijn, lees dan snel verder!

De werkzaamheden zijn o.a.:
• Het aansturen van de technische dienst, 4 servicemonteurs en waar nodig meewerken in de buitendienst;
• Het direct contact onderhouden met klanten en fabrikanten;
• Het verhelpen van storingen;
• Het opstellen en aansluiten van nieuwe toestellen;
• Calculatie en werkvoorbereiding voor het aanpassen en ombouwen van bestaande toestellen;
• Planning onderhoud maken;
• Het beheren en aansturen van onderhoudscontracten;
• Het afnemen van nieuwgebouwde toestellen direct bij de fabrikant;
• Het uitwerken en analyseren van de schriftelijke rapportages;
• Het uitwerken van opstellingen in een tekenprogramma;
• Mede- verantwoordelijk voor het continue verbeteren van prestaties, kosten en werkwijzen.

Engineer Industriële Automatisering

De wereld van de procestechniek. Jij checkt of de processen kwalitatief en kwantitatief voldoen aan gestelde procestechnologische ARBO-, en milieueisen. Onderdeel van de technische dienst en de wetenschapper achter de machines die worden gebruikt om kartonnen te produceren. Verantwoordelijk voor nieuwe besturingssystemen, van ontwerpfase tot implementatie ontwerp, storingen en onderhoud, jij bent van alle markten thuis. Het up- to- date houden van de systemen behoort tot jouw verantwoordelijkheid.

Service Monteur

Vanuit huis rijd je naar de klant. Je hebt vandaag weer een aantal storingen/ reparaties en onderhoudswerkzaamheden te verrichten. En dit bij verschillende klanten van een speelgoedfabriek tot een internationale klant in de voedselindustrie.
Zo blijft je dag afwisselend en ben jij de schakel tussen de machine en de klant. Nadat je de eerste klant op weg hebt geholpen rijd je door naar de volgende klant. Je bent zowel mechanisch als elektrisch bezig met het in bedrijfstellen van een nieuwe machine. De klant is hartstikke blij met zijn nieuwe machine. Aan het einde van de dag moet je nog langs één klant om een complex probleem op te lossen in de verpakkingsmachine. De technische dienst daar komt er niet uit. Zodra je binnenloopt weet je een oplossing aan te dragen die ervoor kan zorgdragen dat de machine weer naar behoren werkt. Je hebt hier enkele onderdelen voor nodig dus deze bestel je ter plekke op je tablet zodat je zo snel mogelijk het probleem kan verhelpen. Voordat je naar huis rijdt werk je de administratie van die dag even weg in de auto. Voor morgen staat er een storingsdienst op de planning waar je 24 uur bereikbaar moet zijn voor de klant. Je sluit de dag af en bereid je voor op de komende dagen.

Chefmonteur

Er is weer een nieuwe dag aangebroken om een gecompliceerd project compleet bedrijfsklaar op te leveren. Hierbij geef je dagelijks leiding aan een groep van meer dan 8 medewerkers. Je rapporteert aan de projectleider of het project van volgende week binnen de gestelde tijd en conform de taakstellende begroting, (veiligheids-) voorschriften en KAM- procedures kan worden afgerond. Het is enorm druk waardoor je zelf vandaag ook een installatie dient te monteren. Wanneer je dit hebt afgerond controleer je de installatie op de goede werking en (opgestelde) meer-/ minderwerk opgaven. Voor vandaag voer je nog wat administratieve taken uit en ben je verantwoordelijk voor de projectrelevante registraties en de documentatie.

Werkvoorbereider

Je komt net uit het overleg met de projectleider. Aan de hand van de projectgegevens die je hebt gekregen zorg je ervoor dat de projecten optimaal technisch en organisatorisch voorbereid zijn. Je neemt deel aan de overdracht vanuit de sales om vervolgens ervoor te zorgen dat je het gehele project voor aanvang hebt uitgewerkt. Poei, hier heb je even een lastige berekening voor moeten maken, maar bent eruit gekomen. Voor het project dat je vanochtend hebt afgestemd met de projectleider moet je de beschikbaarheid/ inkoop van de materialen, materieel en diensten nog organiseren. Wanneer dit is gedaan ga je aan de sla met het verzamelen en initiëren van verbeterpunten bij één van de vorige projecten zodat je de kwaliteit en kwantiteit goed in de gaten kan houden. Je overlegt nog even wat laatste punten met de opdrachtgever alvorens je het lampje voor vandaag uit doet.

Calculator

Een sluitende calculatie maken dat is het doel dat jij elke dag weer voor ogen hebt. Je bent aan het werk op kantoor waar je de kostprijscalculaties aan het maken bent aan de hand van de klantwens. Hiervoor verzamel je alle gegevens die nodig zijn om een kostprijsberekening te maken. Zo de berekening is af! Daaropvolgend beoordeel je de technische haalbaarheid en de scope, benodigde uren, materiaal en materieel. Dit zit goed dus deze klus heb je weer geklaard. Vervolgens stuur je nog wat technische offertes eruit die als aanvraag zijn binnengekomen. Waarnaar je wat prijzen en voorwaarden opvraagt bij leveranciers. Je zorgt ervoor dat er een ordelijke overdracht van informatie plaatsvindt met de klant en dan zit jouw dag er weer op.

Servicemonteur

Je komt aan op plaats van bestemming. Met de klant stem je de benodigde werkzaamheden af en je stemt dit daarna af met de planner. Je begint de dag met het stellen van een diagnose bij een storing aan de technische installatie. Daarna los je de storing zelfstandig op. Je zorgt ervoor dat je het eigen werk controleert en test. Ah fijn alles werkt goed. Daarna reis je af naar een andere klant waar je wat onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Voldoet alles aan de eisen? Yes je kunt met een gerust hart op weg naar huis. Morgen zal je afreizen naar Canada voor een grote klant waar je een nieuwe installaties in bedrijf zal stellen.

Servicemonteur buitendienst

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Amersfoort zijn wij op zoek naar een servicemonteur voor in de buitendienst. Het bedrijf is een distributeur van toonaangevende producenten van de Benelux. Zij zijn specialist op het gebied van verpakkingsprocessen van grote ondernemingen.

De werkzaamheden zullen bestaan uit:

• Het installeren van nieuwe verpakkingslijnen in de food- en farmaceutische industrie;
• Het optimaliseren van programma’s voor machines;
• Zowel mechanische als elektrische onderhoudswerkzaamheden aan verpakkingsmachines;
• Besturingstechnisch koppelen van machines;
• Het oplossen van storingen aan machines.

Hoofd onderhoudsdienst (Elektro)

Als Hoofd onderhoudsdienst werk je zelfstandig en soms met collega’s aan reparaties en onderhoudswerkzaamheden (preventief/correctief) aan onderdelen van machines. Daarnaast is het jou taak om zowel storingen te voorkomen als storingen op te lossen. De functie van Hoofd onderhoudsdienst is een voornamelijk zelfstandig uitvoerende functie. Je rapporteert aan de Meewerkend Voorman. Je team bestaat uit 6 collega technici. Samen met het team stel je prioriteiten en bespreken jullie de opdrachten. Extern zul je contact hebben met projectverantwoordelijken van de klant om informatie uit te wisselen over de opdrachten of om de uitvoering af te stemmen.

Servicemonteur

Onze opdrachtgever is vanwege uitbreiding van het team op zoek naar allround monteurs met een interesse in bosbouwmachines. Als monteur bij onze klant ben je in het bijzonder verstand van hydraulische systemen, elektrotechniek of software.

Wat ga je doen:
• Je voert reparaties uit in de werkplaats of op locatie;
• Je voert gepland overhoud uit aan machines in de werkplaats of op locatie;
• Je zorgt er voor dat de klant specifieke installaties worden toegevoegd aan de machine.