Werkvoorbereider

Je komt net uit het overleg met de projectleider. Aan de hand van de projectgegevens die je hebt gekregen zorg je ervoor dat de projecten optimaal technisch en organisatorisch voorbereid zijn. Je neemt deel aan de overdracht vanuit de sales om vervolgens ervoor te zorgen dat je het gehele project voor aanvang hebt uitgewerkt. Poei, hier heb je even een lastige berekening voor moeten maken, maar bent eruit gekomen. Voor het project dat je vanochtend hebt afgestemd met de projectleider moet je de beschikbaarheid/ inkoop van de materialen, materieel en diensten nog organiseren. Wanneer dit is gedaan ga je aan de sla met het verzamelen en initiëren van verbeterpunten bij één van de vorige projecten zodat je de kwaliteit en kwantiteit goed in de gaten kan houden. Je overlegt nog even wat laatste punten met de opdrachtgever alvorens je het lampje voor vandaag uit doet.

Calculator

Een sluitende calculatie maken dat is het doel dat jij elke dag weer voor ogen hebt. Je bent aan het werk op kantoor waar je de kostprijscalculaties aan het maken bent aan de hand van de klantwens. Hiervoor verzamel je alle gegevens die nodig zijn om een kostprijsberekening te maken. Zo de berekening is af! Daaropvolgend beoordeel je de technische haalbaarheid en de scope, benodigde uren, materiaal en materieel. Dit zit goed dus deze klus heb je weer geklaard. Vervolgens stuur je nog wat technische offertes eruit die als aanvraag zijn binnengekomen. Waarnaar je wat prijzen en voorwaarden opvraagt bij leveranciers. Je zorgt ervoor dat er een ordelijke overdracht van informatie plaatsvindt met de klant en dan zit jouw dag er weer op.

Engineer Industriële Automatisering

De wereld van de procestechniek. Jij checkt of de processen kwalitatief en kwantitatief voldoen aan gestelde procestechnologische ARBO-, en milieueisen. Onderdeel van de technische dienst en de wetenschapper achter de machines die worden gebruikt om kartonnen te produceren. Verantwoordelijk voor nieuwe besturingssystemen, van ontwerpfase tot implementatie ontwerp, storingen en onderhoud, jij bent van alle markten thuis. Het up- to- date houden van de systemen behoort tot jouw verantwoordelijkheid.

Servicemonteur

Je komt aan op plaats van bestemming. Met de klant stem je de benodigde werkzaamheden af en je stemt dit daarna af met de planner. Je begint de dag met het stellen van een diagnose bij een storing aan de technische installatie. Daarna los je de storing zelfstandig op. Je zorgt ervoor dat je het eigen werk controleert en test. Ah fijn alles werkt goed. Daarna reis je af naar een andere klant waar je wat onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Voldoet alles aan de eisen? Yes je kunt met een gerust hart op weg naar huis. Morgen zal je afreizen naar Canada voor een grote klant waar je een nieuwe installaties in bedrijf zal stellen.

Chefmonteur

Er is weer een nieuwe dag aangebroken om een gecompliceerd project compleet bedrijfsklaar op te leveren. Hierbij geef je dagelijks leiding aan een groep van meer dan 8 medewerkers. Je rapporteert aan de projectleider of het project van volgende week binnen de gestelde tijd en conform de taakstellende begroting, (veiligheids-) voorschriften en KAM- procedures kan worden afgerond. Het is enorm druk waardoor je zelf vandaag ook een installatie dient te monteren. Wanneer je dit hebt afgerond controleer je de installatie op de goede werking en (opgestelde) meer-/ minderwerk opgaven. Voor vandaag voer je nog wat administratieve taken uit en ben je verantwoordelijk voor de projectrelevante registraties en de documentatie.

Beginnend Elektromonteur

Als spin in het web begin je aan je eerste werkdag. Na het kopje koffie dat je hebt gedronken met je 2 naaste collega’s, ga je de werkplaats in. Op een lerende wijze maak je kennis met jouw verantwoordelijkheden om de productiecapaciteit een boost te geven. De kwaliteit hierbij vind je erg belangrijk. Het zijn veelzijdige werkzaamheden waarbij jij je verder ontwikkelt in het samenstellen en bouwen van elektrotechnische componenten. Je hebt zojuist één van de gebouwde installaties aangesloten en getest. Je loopt het bedradingswerk nogmaals na en bent overtuigd van jou kunnen. Je collega’s keuren je werkzaamheden goed en wat leuk je mag met een collega mee naar de klantlocatie om jouw gebouwde installatie te plaatsen. Wat geeft dat veel voldoening. Je maakt deel uit van een groter geheel en draagt bij aan de veiligheid van Nederland.

Hardware Engineer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een creatieve, oplossings- en klantgerichte ‘Hardware Engineer’. Met een hands- on mentaliteit waarbij je elk vraagstuk naar behoren oplost. Daarnaast vind je het leuk om in een multidisciplinair team samen te werken en je flexibel op te stellen. Je bent initiatiefrijk, gedreven en beheerst een flink portie doorzettingsvermogen. Vind je het leuk om te werken met hightech machines binnen een internationale organisatie? Ben jij degene die we zoeken?

Je verantwoordelijkheden:
• Besturingstechnische vraagstukken oplossen;
• Aanpassen elektro schema’s in Eplan P8.
• Projectdocumentatie maken (stuklijsten, wijzigingsformulieren etc.)
• Het ontwikkelen en onderhouden van machine besturingen die benodigd zijn voor hightech machines;
• Het zelfstandig uitwerken van (vanaf project documentatie, schetsen etc.) van eenvoudige en complexe technische ontwerpen tot elektrotechnische tekeningen;
• Het opstellen en onderhouden van de benodigde product documentatie (materiaallijsten, productie documentatie, revisie beheer etc.);
• In bedrijfstelling en troubleshooting van de ontwikkelde besturingen.

Industrieel Monteur

Door groei van onze opdrachtgever is er ruimte ontstaan voor een nieuwe vaste baan als industrieel monteur. Je gaat aan de slag als monteur binnen proces- en productie-installaties, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen projecten. Vanzelfsprekend werk je nauw samen met je collega’s. Je bent een echte teamspeler die niet opgeeft totdat de klus geklaard is.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Het werken aan productiemachines en procesinstallaties;
• Het bestellen van de onderdelen en materialen die je nodigt hebt;
• Het opsporen en oplossen van fouten en storingen;
• Het ondersteunen en leidinggeven aan collega monteurs.

E-plan engineer/Werkvoorbereider

Zoek jij een veelzijdige functie binnen een kleine, leuke organisatie? Lees dan snel de vacature hieronder!

Als E-plan Engineer ben je verantwoordelijk voor het elektrisch ontwerp van volledig geautomatiseerde systemen. Daarnaast voer je de werk voorbereidende werkzaamheden uit en spring je indien nodig bij op de paneelbouwafdeling. Je houdt je dagelijks bezig met alle aspecten van de industriële automatisering en creëert oplossingen vanuit systeemeisen een gedetailleerd ontwerp, voornamelijk gerealiseerd in E-plan. Je tekent tot in detail elektrische ontwerpen en genereert stuklijsten. Lijkt deze veelzijdige functie iets voor jou? Neem dan direct contact met ons op! Wij zijn te bereiken op 055-5060848, of per mail [email protected]

Industriële Automatisering (MTS en/of HTS)

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Apeldoorn/Arnhem/Midden-Nederland zijn wij doorlopend op zoek naar afgestudeerde elektro- en automatiseringstechnici (MTS en/of HTS).

Het gaat om onder meer de volgende functies:
• Sales Engineers;
• Project Engineers;
• Hardware Engineers;
• Software Engineers;
• Projectleiders;
• Werkvoorbereiders en/of calculators;
• Storings- en/of Onderhoudsmonteurs;
• (Internationaal) Field Service Engineers.