Chefmonteur

Er is weer een nieuwe dag aangebroken om een gecompliceerd project compleet bedrijfsklaar op te leveren. Hierbij geef je dagelijks leiding aan een groep van meer dan 8 medewerkers. Je rapporteert aan de projectleider of het project van volgende week binnen de gestelde tijd en conform de taakstellende begroting, (veiligheids-) voorschriften en KAM- procedures kan worden afgerond. Het is enorm druk waardoor je zelf vandaag ook een installatie dient te monteren. Wanneer je dit hebt afgerond controleer je de installatie op de goede werking en (opgestelde) meer-/ minderwerk opgaven. Voor vandaag voer je nog wat administratieve taken uit en ben je verantwoordelijk voor de projectrelevante registraties en de documentatie.

Hoofd bedrijfsbureau

Als hoofd van het bedrijfsbureau begin jij je dag met het informeren van de interne organisatie over de voortgang en impact op andere afdelingen in het team. Na het overleg maak je een nieuw plan met kwalitatieve en kwantitatieve doelen en verbeteractiviteiten. Hierbij weet je hoe het plan uitgevoerd moet worden en monitor je de voortgang. Hierbij stuur je de capaciteit met betrekking tot calculatie en engineering aan. Je zet een klantaanvraag die je zojuist hebt binnengekregen, samen met het team, om in een technische offerte. Je zoekt hierbij de juiste balans tussen kwaliteit, prijsopgaven en de doorlooptijd. Jij bent hier namelijk eindverantwoordelijk voor. Je sluit de dag af met een gesprek waarbij je het over de ontwikkelingen hebt als organisatie zijnde.

Commercieel Manager

Je komt net uit de MT- vergadering, Je deelt de commerciële strategie en doelstellingen van het bedrijf met de accountmanagers en het bedrijfsbureau. Die zullen hier uitvoering aan geven. Je streeft ernaar om de producten en diensten een goede marktpositie te geven en onderhoud hier de duurzame klantrelaties. Je gaat aan de slag met een aantal marketingactiviteiten die in lijn staan met het sales- en marketingplan. Wekelijks zorg je ervoor dat er nieuwe en lopende projecten goed zijn gerapporteerd. Je hoort dat er een aantal accountmanagers wat sturing nodig hebben aan de inzet, ontwikkeling en betrokkenheid, dit pak je met alle liefde op. Je stimuleert en coacht de medewerkers bij het invullen van hun functie zodat je als team uiteindelijk tot een mooi resultaat kan komen. Na een beoordelingsgesprek die je hebt gehad met één van de accountmanagers sluit je de dag af.

Engineer Industriële Automatisering

De wereld van de procestechniek. Jij checkt of de processen kwalitatief en kwantitatief voldoen aan gestelde procestechnologische ARBO-, en milieueisen. Onderdeel van de technische dienst en de wetenschapper achter de machines die worden gebruikt om kartonnen te produceren. Verantwoordelijk voor nieuwe besturingssystemen, van ontwerpfase tot implementatie ontwerp, storingen en onderhoud, jij bent van alle markten thuis. Het up- to- date houden van de systemen behoort tot jouw verantwoordelijkheid.

Teamleider Assemblage

In jouw leidinggevende functie help je dagelijks de afdeling Assemblage. Van ontwerpen tot de installatie zelf of de service die je moet bieden. Jij kan je technische kennis en vaardigheden in praktijk brengen en bent een echte teamplayer. Voor het optimaal functioneren van je team ben je constant bezig met een juiste en tijdige planning maken, aansturing en coaching van de medewerker. Kwaliteit en kwantiteit zijn daarbij belangrijke aspecten. Door middel van het Lean/5S-principe behaal je het gewenste resultaat. Yes het is vandaag weer gelukt! Wel kwam je nog een aantal puntjes tegen die je binnen de afdelingen wenst te verbeteren, dit rapporteer je aan de Manager Assembly.

Revisiemonteur

Je begint aan een nieuwe dag in de werkplaats. Na het kopje koffie dat je hebt gedronken, ga je aan de slag. Je begint met het laden en lossen van de complete machines en machinedelen die zijn binnengekomen. Je pakt 1 van de dozen waarvan jij weet dat dit jouw project wordt van deze week. Je haalt de machine eruit maakt hem schoon, reviseert hem en controleert hem op alle belangrijke technische aspecten. Hoppa, eerste opdracht voltooid. Er staat weer een nieuw project te wachten waarbij je de verschillende machinedelen tot 1 complete machine mag samenbouwen. Hierbij houd je de machinegegevens, urenverantwoording en het onderdelenverbruik goed in de gaten. Je bent je bewust van de kwaliteit die in de uitvoering van de werkzaamheden zit. Is het al zo laat? Je vindt het belangrijk om resultaatgericht te werken en neemt de beslissing om het niet af te raffelen maar de machine volgens klantspecificaties/ tekeningen nogmaals door te lopen morgen alvorens je dit project oplevert. Daardoor haal je nog meer uit jezelf en kun je goed werk leveren. Met een tevreden gevoel sluit je de dag af, hard gewerkt!

Mechatronica Monteur

Onze opdrachtgever is een dienstverlener die totaaloplossingen verzorgt voor de specifieke voedselverwerkende industrie. Het is een leuke innovatieve organisatie met een goede marktpositie. Als Mechatronica Monteur ben je verantwoordelijk voor het mechanische vlak als de bekabeling van de machine en de softwarematige kant. Heb jij affiniteit met zowel mechanica als elektrotechniek? Dan is dit echt iets voor jou!

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Het bekabelen van machines;
• Service en onderhoud plegen;
• Het softwarematig configureren van de machine (delen);
• Het zelfstandig oplossen van storingen.

Elektrotechnicus

Met je 10 andere collega’s ga je op stap richting een mooie klus in het oosten van het land. Hier voeren jullie een groot project uit waarbij er meerdere industriële installaties en machines bekabelt en aangesloten moeten worden. Je houdt hierbij uiteraard rekening met de service die je kan verlenen bij de klant. Elke klant is weer anders en er is ruimte voor eigen inbreng waarbij je ook nog eens jouw technische vaardigheden naar een hoger level tilt.

Beginnend Tester

Voor een opdrachtgever in het mooie Brabant zijn wij op zoek naar een (junior) tester. Deze opdrachtgever is zeer innovatief en levert specialistische én integrale oplossingen. Schakelpanelen en machinebekabeling spelen hierbij een grote rol. Tevens is deze opdrachtgever c (UL) gecertificeerd. Als (junior) Tester ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit. Je bewaakt de geleverde producten en bekijkt of deze voldoen aan de gevraagde en gestelde eisen.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Het projectmatig en seriematig testen van de geproduceerde schakelpanelen;
• Zorg dragen voor de gebruikte hulpmiddelen;
• Het administratief verwerken van de test en productiegegevens.

Monteur Machinebouw

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste monteur. Onze opdrachtgever is een aantoonbaar innovatief bedrijf binnen de besturingstechniek. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het werken vanuit de productielocatie of op locatie bij klanten zowel in binnen als buitenland. Ben jij zelfstandig, maar kun je ook in een team goed functioneren? Ben je gedreven om kwaliteit te leveren? Lees dan verder!

De volgende werkzaamheden behoren bij de functie:
• Het mechanisch afmonteren, testen en inbedrijf stellen van machines;
• Assembleren van de nieuw geproduceerde machines;
• Het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan bestaande machines;
• Het aansturen van een projectteam;
• Het bewaken van de kwaliteit.