Werkvoorbereider/ engineer

Voor onze opdrachtgever die actief is in de installatietechniek zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze werkvoorbereider/ engineer. Onze opdrachtgever installeert gas-, water-, licht-, lucht-, riolering- en datasystemen. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van installaties voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten van woningen en diverse utiliteitspanden. Ben jij resultaatgericht? Streef jij naar de beste kwaliteit? Lees dan verder!

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit:
• Het maken van werktekeningen en schema’s op basis van ontwerpen en berekeningen;
• Het maken van calculaties en offertes;
• Het deelnemen aan intern overleg in verband met werkverdeling en planningen;
• Het bereken van W- en E- installaties;
• Het uitvoeren van de werkzaamheden met het in acht nemen van de integrale denkwijze, aspecten en disciplines die bij het project horen.

Servicemonteur buitendienst

Als servicemonteur in een ervaren organisatie die zicht specialiseert in de lifttechniek, ga je op pad met de service bus naar jouw project van die dag. Je komt aan bij de eerste klant waarbij je verantwoordelijk bent voor het onderhouden en repareren van de liftinstallatie. Tijdens je werkzaamheden loop je aan tegen een storing deze analyseer en verhelp je ter plekke. Bij je tweede project moet je assisteren bij een liftkeuring, gelukkig hij is door de keuring! Als laatste project heb je een renovatie die je moet doorvoeren onder begeleiding van een projectleider. Je bent zelfstandig en verantwoordelijk voor je eigen rayon en vind het belangrijk om mee te denken met mogelijkheden waar dat nodig is. De dag zit er alweer op en je bent morgen een dagje vrij, daarna staat jouw storingsdienst ingepland voor de week.

Beginnend monteur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een leerling monteur. Onze opdrachtgever is een installateur op gebied van de installatietechniek. Door groei van de organisatie zijn zij op zoek naar handige representatieve leerling monteurs die op zoek zijn naar een carrière.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Het installeren en in bedrijfstellen van werktuigbouwkundige installaties (bronbemaling) en verwarmingssystemen;
• En het op termijn leren oplossen van storingen aan deze systemen te verhelpen.

Werkplaats medewerker

Onze opdrachtgever is een bekende organisatie op het gebied van ontwikkelen, ontwerpen, fabriceren, installeren en inbedrijfstelling van installaties. Door groei van deze jonge frisse organisatie zijn zij op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte collega. In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor het assembleren van complexe filtersystemen voor zwembaden aan de hand van werktekeningen, het bedraden van de installaties en het werken met hoogwaardige metalen en kunststoffen. Gevoel voor techniek is hierbij net zo belangrijk als opleiding! Vind je dit een uitdaging? Lees dan verder!

Service en onderhoudsmonteur

Onze opdrachtgever is een bekende organisatie op het gebied van ontwikkelen, ontwerpen, fabriceren, installeren en inbedrijfstelling van installaties. Door groei van deze jonge frisse organisatie zijn zij op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte collega. In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor het installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van de installaties. Je bent iemand die zich flexibel kan opstellen en gestructureerd aan het werk gaat, waarbij je prioriteiten kan stellen. Oplossingsgericht handelen in deze functie is dan ook een belangrijk onderdeel. Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan verder!

Werkvoorbereider

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het produceren van kunststof kozijnen en deuren en monteert deze voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Wij zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider die dit leuke, kleine maar fijne team kan versterken. Als werkvoorbereider zul je verantwoordelijk zijn voor het maken van tekeningen, offertes opstellen en uitwerken en een zeer gedreven werkhouding. Uiteraard is een flinke dosis leergierigheid ook zeer welkom. Het behoort tot jouw taak om de klant volledig te ontzorgen. Je moet hierbij rekening houden dat het uitvoeren van jouw werkzaamheden voor 80 procent in de productie plaats vindt en voor 20 procent op kantoor.

Technicus

Onze opdrachtgever onderhoudt verwarming- en klimaatinstallaties in de grotere utiliteitsgebouwen. Door groei is er een vacature ontstaan voor de functie van ervaren technicus. Binnen deze organisatie zul je verantwoordelijk zijn voor werkmappen met tekeningen, werkinstructies en specificaties. Tevens ben jij de technische ondersteuning van de organisatie. Ben jij zorgvuldig en gemotiveerd? Houd jij van overzicht en kun je zelfstandig werken? Dan is dit echt iets voor jou!

De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit;
• Het ontwerpen en engineeren van diverse projecten;
• Het tekenen en/of verstrekken van tekenopdrachten aan de tekenaar;
• Bespreken en beoordelen van de opgevraagde offertes;
• Het bepalen van kostprijzen van de verschillende materialen, uren en in te zetten diensten van derden;
• De inkoop van de materialen;
• Het beheren van projecttekeningen en ontwerpgegevens;
• Selecteren van materialen en diensten van derden;
• Beoordelen en vrijgeven van de ontwerpen en berekeningen;
• Het ontwerpen en uitwerken van bedieningshandleidingen;

Monteur Ziekenhuizen

Onze opdrachtgever is een installateur op gebied van Buizenpost systemen, tablet sorteersystemen en compleet geautomatiseerde magazijn systemen. Deze systemen worden toegepast in de zorg. Onze opdrachtgever ontwerpt deze, plaatst deze, en onderhoudt ze. Door groei van de organisatie zijn zij op zoek naar representatieve monteurs die het geweldig vinden om de klanten van onze opdrachtgever te ontzorgen in grote ziekenhuizen. Deze systemen zijn volledig geautomatiseerd (en gerobotiseerd) waarbij er nauwelijks nog mensen handen aankomen.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit;
• Het installeren en in bedrijfstellen van bovenstaande systemen in (Academische) ziekenhuizen;
• Het oplossen van storingen aan deze systemen;
• Het plegen van onderhoud aan deze systemen;

Hulpmonteur

Onze opdrachtgever fabriceert kozijnen, ramen en deuren sinds 1978. Zij hebben zich o.a. gespecialiseerd in producten als aluminium kozijnen en vliesgevels. En het produceren en monteren hiervan. Voor de uitbreiding van hun team op de afdeling montage in de buitendienst zijn zij zoekende naar een ervaren timmerman of monteur zonder hoogtevrees.

Telecom Monteur

In de omgeving van Apeldoorn zijn wij voor een van onze klanten op zoek naar een Telecom Monteur. Onze opdrachtgever is een dynamische dienstverlener op gebied van zwakstroominstallaties op de Veluwe. Zij zijn actief op de volgende terreinen:

• Brandbeveiliging;
• Inbraakbeveiliging;
• Camerabeveiliging;
• Telefonie;
• Data;
• TV en beelddragers;
• En Black Boxes.

Door groei van de organisatie zij wij op zoek naar een energiekeTelecom monteur.