Engineer/ Tekenaar Installatietechniek

Je werkt dagelijks aan het ontwerpen van installaties. De installaties in en rondom gebouwen worden met precisie en kwaliteit uitgetekend. Je zoekt het overleg met de BIM- modelleurs van de architecten en constructeurs hiervoor. Je werkt met de projectleiders en adviseurs samen. Geweldig om deel uit te kunnen maken van een groter geheel. Het maken van eigen bibliotheekonderdelen en testen van de BIM- programmatuur voor de fabrikanten. Jij voelt je helemaal happy met jouw tekenprogramma.

Engineer/ Tekenaar Installatietechniek

Wat is het toch fijn om bij zo een grote naam te mogen werken. Je start de dag op met je collega’s en begint de dag te plannen. Je eerste project ligt klaar waarbij je aan het ontwerpen, berekenen en begroten bent. Naar aanleiding van het contact dat je hebt gehad met je opdrachtgever stel je een programma van eisen op. Je bent verantwoordelijk voor meerdere projecten en zorgt dan ook dat je alle medewerkers op de afdeling coacht wanneer dit nodig is. Je moet ervoor zorgdragen dat de noodzakelijke offertes worden aangevraagd en er goedkeuring komt vanuit de nutsbedrijven waar je mee samenwerkt. Nu ga je aan de slag om bedieningsvoorschriften en revisietekeningen gereed te maken. Als je dit klaar hebt ligt er nog papierwerk klaar waar het nodige voor gedaan moet worden zoals begrotingen maken, tijdsduur project, planning maken, contact leggen met externe contacten. Waarbij je ervoor zorgdraagt dat het vastgestelde beleid omtrent personeel, Arbo en kwaliteit wordt nageleefd.

Monteur E/W

Je komt in de ochtend op je werk en dringt een bak koffie met je collega’s. De planning voor de dag is rond. Jij mag als loodgieter/ elektricien aan de slag bij een groot nieuwbouwproject in de buurt. Je komt aan op locatie en gaat aan de slag. Als monteur ben je verantwoordelijk voor de aanleg van de centrale verwarming en het installeren van de badkamers. Je ziet een aantal mensen om het huis lopen, dit zijn de nieuwe kopers. Ze staan te glunderen bij de werkzaamheden. Je bent blij dat jij een bijdrage kan leveren aan hun geluk om straks in te trekken in een nieuw huis.

Planner/ Contractmanager

Onze opdrachtgever is een landelijk werkende dienstverlener en gespecialiseerd in bodemenergie. Zij leveren; onderhoud en beheer van energie-installaties. Als Planner/ Contractmanager ben je verantwoordelijk voor de planning van de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en het beheren van de verschillende contracten en klantrelaties. Ben jij zelfstandig? Houd je van een veelzijdige functie? Ben je doelgericht en stressbestendig? Dan is dit echt iets voor jou!

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Het reageren op klachten, verstoringen en verzoeken om technisch advies;
• Handelt pro- actief met betrekking tot het in standhouden van de installaties en/of faciliteiten van secundaire klantprocessen;
• Het beheren van onderhoudscontracten;
• Het inventariseren en documenteren voor de juiste contractuitvoering; installatietekeningen, technische specificaties, logboeken etc.;
• Het verwerken van de administratie en het erop toezien dat er een tijdige en juiste facturatie kan plaatsvinden;
• Levert een actieve bijdrage aan verbetertrajecten en het continu verbeteren van eigen processen;
• Het (eventueel) draaien van storingsdiensten.

MBV- monteur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige MBV- monteur. Onze opdrachtgever is een installatiebedrijf in de buurt van Utrecht. Zij installeren beveiligingssystemen met de nieuwste technologie. Een groot gedeelte van de klanten bevinden zich in de utiliteit, bouw en retail. Vanwege grote aanvragen zijn zij op zoek naar een gemotiveerde collega die nauwkeurig, grondig en gedegen werkt. Je bent klantvriendelijk en flexibel. Voel jij je aangesproken? Dan is dit echt iets voor jou!

De werkzaamheden bestaan onder andere uit;
• Het monteren van camera’s;
• Het plaatsen van masten;
• Het installeren van alarmsystemen;
• Het eerste aanspreekpunt voor de klant zijn;
• Service en onderhoud plegen aan de verschillende installaties;
• Het draaien van storingsdiensten.

MBV Monteur

Jij vindt veiligheid één van de belangrijkste dingen in het leven. Niet alleen op persoonlijk vlak maar ook in je werk. Jij draagt graag een steentje bij als het gaat om de beveiliging van bedrijven. Van begin tot het eind ben jij de belangrijke monteur die zich bezighoudt met de advisering, het leveren, installeren en onderhouden van de beveiligingssystemen. Elke dag ga jij zelfstandig op pad naar de afnemer maar als je op kantoor bent houd je ervan om een praatje te maken met je collega’s.

Chef Werkplaats

Een nieuwe dag is aangebroken. Je hebt zojuist je koffie opgedronken en de planning doorgenomen met de medewerkers van de werkplaats, het magazijn en de spuiterij. Je treft voorbereidingen van diverse werkzaamheden. Projectmatig weet jij heel goed de mensen en middelen optimaal in te zetten en ervoor te zorgen dat je een maximale beschikbaarheid hebt van de machines. Je checkt wat de vorderingen zijn van de onderhouds- en constructiewerken die op de planning stonden van vorige week. Je ziet dat 1 van de medewerkers zijn aandacht verliest voor de veiligheid en wijst hem daarop. Want ook de veiligheid houd jij goed in de gaten. Door kostenbewust te werken volgens een goede planning en organisatie zorg jij dat alles in goede banen wordt geleid.

Deuren monteur

Je stapt in je bedrijfsbusje om naar de eerste klant te gaan. Jij bent het directe contact en hebt dus een focus liggen op service verlenen. Deze klant heeft een probleem/ storing in zijn garagedeur. Je verhelpt de storing en voert ook nog een reparatie uit omdat je een onderdeel ziet dat lam is. Je geeft de klant het advies om alvast een afspraak te maken voor preventief onderhoud zodat de storingen worden voorkomen. Je stapt weer in je service bus om naar de volgende klant te gaan. Dit is weer een totaal ander type bedrijfsdeur, deze afwisseling maakt je gelukkig. Je checkt je planning op je tablet en ziet dat je over 12 weken precies een storingsdienst hebt staan, wat fijn om de mensen te kunnen helpen.

Technicus

Met een kleine groep collega’s start je de dag door de planning door te nemen. Vandaag ben je verantwoordelijk voor het instellen van procesparameters, repareren en vervangen van onderdelen voor de zuiveringsinstallaties. Je vraagt je collega om een RVS en kunststof las uit te voeren en bedenkt een oplossing voor het ordenen van het terrein. Jij bent de technicus die ervoor zorgt dat de installaties operationeel blijven en het bedrijven van het zuiveringsproces.

Werkvoorbereider/ calculator

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een veelzijdige werkvoorbereider met affiniteit in de techniek. Onze opdrachtgever is een multinational en is leverancier binnen de hulpmiddelen voor de zorgsector. Vanuit het salesteam worden er verschillende projecten aangedragen. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de systemen. Ben jij creatief? Vind je kwaliteit belangrijk? En ben je goed in plannen en organiseren? Lees dan verder!

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Het plannen van en voor de monteurs;
• Het maken en afwerken van calculaties, orders en offertes;
• Het bijhouden van de laatste ontwikkelingen binnen de zorg en bouw;
• Het adviseren van collega’s en (potentiële) klanten schriftelijk of per telefoon.