Telecom Monteur

In de omgeving van Apeldoorn zijn wij voor een van onze klanten op zoek naar een Telecom Monteur. Onze opdrachtgever is een dynamische dienstverlener op gebied van zwakstroominstallaties op de Veluwe. Zij zijn actief op de volgende terreinen:

• Brandbeveiliging;
• Inbraakbeveiliging;
• Camerabeveiliging;
• Telefonie;
• Data;
• TV en beelddragers;
• En Black Boxes.

Door groei van de organisatie zij wij op zoek naar een energiekeTelecom monteur.

Gemotiveerde Buitenmonteur Industrie gezocht!

Voor een klant die actief is in de industriële elektrotechniekzijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven monteur met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig. Binnen deze hands-on organisatie zijn de werkzaamheden erg divers, er wordt van je verwacht dat je als monteur buitendienst je werkzaamheden altijd kwalitatief en servicegericht uitvoert. Je bent een sparringpartner bij industriële klanten. Herken jij jezelf hierin? Lees verder!

De werkzaamheden die je uitvoert bestaan onder andere uit:
• Plaatsen van goten en ladderbanen;
• Het bundelen en trekken van kabels;
• Het plaatsen van verdelers;
• Het plaatsen van de verlichting;
• Het aansluiten van besturingspanelen, motoren, kleppen en sensoren.

Enthousiaste constructeur/ CAD tekenaar gezocht!

Onze opdrachtgever is een bekende organisatie op het gebied van ontwikkelen, ontwerpen, fabriceren, installeren en inbedrijfstelling van installaties. Door groei van deze jonge frisse organisatie zijn zij op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte collega. In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor het maken van ontwerpen/tekeningen van verschillende installaties als aanpassingen. Verder zul je als CAD- tekenaar met Inventor werken en beheert de Libraries. Ben jij degene die wij zoeken? Lees verder!

Dynamische Loodgieter

Wij zijn op zoek naar een ervaren klantgerichte installatiemonteur die liefde heeft voor de installatietechniek. Je bent bekend met cv-ketels, warmtepompen, radiatoren en sanitair. Daarnaast heb je veel ervaring met het aanleggen van leidingwerk (koper en kunststof) en het vervangen van sanitair. Je houdt van de omgang met klanten en vindt het geen probleem om storingsdiensten te draaien. Kortom je bent zelfstandig, actief en verantwoordelijkheidsbewust. De vacature bij onze opdrachtgever is ontstaan door groei van de werkzaamheden.

Werkvoorbereider Utiliteit

Bij deze klant ben je werkzaam bij een landelijke beheer-, service- en onderhoudsorganisatie. Deze organisatie zorgt voor modificatieprojecten en technisch beheer van installaties. In deze functie ben je bezig met het onderhouden van contact met klanten en het voortzetten en uitbreiden van contracten. Door de klantbehoefte goed uit te vragen kun je gedegen calculaties maken. Je bedenkt hierbij oplossingen en houdt het toezicht op de werkzaamheden. Tevens stel je technische rapportages op.

In deze functie ben je onder andere bezig met:
• Het behandelen van vragen van klanten;
• Het planning en bewaking van de werkzaamheden binnen onderhoudscontracten;
• Het bedenken, calculeren en leveren van oplossingen;
• Het bewaken van de levertijden en verwerken van onderhoudsrapportages.

Gedreven werkvoorbereider gezocht!

Onze opdrachtgever is een bekende organisatie op het gebied van ontwikkelen, ontwerpen, fabriceren, installeren en inbedrijfstelling van installaties. Door groei van deze jonge frisse organisatie zijn zij op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte collega. In deze functie zul je als spin in het web fungeren in binnen- en buitenlandse projecten. Je zult het gehele project begeleiden van opdracht tot uitlevering en afhandelen. Je bent communicatief vaardig en een echte teamplayer. Je bent iemand die zich flexibel kan opstellen en gestructureerd aan het werk gaat, waarbij je prioriteiten kan stellen. Oplossingsgericht handelen in deze functie is dan ook een belangrijk onderdeel. Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan verder!

Gemotiveerde hulpmonteur gezocht!

Onze opdrachtgever fabriceert kozijnen, ramen en deuren sinds 1978. Zij hebben zich o.a. gespecialiseerd in producten als aluminium kozijnen en vliesgevels. En het produceren en monteren hiervan. Voor de uitbreiding van hun team op de afdeling montage in de buitendienst zijn zij zoekende naar een ervaren timmerman of monteur zonder hoogtevrees.

Service Coördinator gezocht!

Onze opdrachtgever is een regionaal werkend installatiebedrijf die veel particuliere en utiliteitsklanten klanten heeft. Zij is een totaalinstallateur op elk gebied van de installatietechniek: loodgieterswerk, elektrotechniek, zwakstroominstallaties, koeltechniek, etc. Onze opdrachtgever werkt op het gebied van nieuwbouw nauw samen met diverse regionale aannemers. Door een groter wordende vraag is er een vacature ontstaan voor een frisse allround service coördinator.

Als service coördinator acteer je als aanspreekpunt m.b.t storingen, technische vragen en onderhoud van de door onze opdrachtgever gevoerde systemen. Je bent organisatorisch sterk en je bent in staat om in een hectische omgeving goed te blijven communiceren met alle noodzakelijke partijen om de storingen opgelost, de vragen beantwoord en het onderhoud, uitgevoerd te krijgen. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en daarnaast houdt jij een overzichtelijke projectadministratie bij. Je weet een klantvriendelijke omgeving te creëren en servicegerichtheid is jouw tweede natuur. Ben jij degene die we zoeken? Lees dan verder!

MBV Monteur

Ben jij een zelfstandig werkend monteur? Heb je ervaring met het installeren en onderhouden van beveiligingsinstallaties? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever zijn we zoekende naar een enthousiaste MBV-monteur. De volgende taken behoren bij de functie:
• Je installeert, programmeert en zorgt voor het opleveren van alarminstallaties, brandmeldsystemen en camerasystemen;
• Je verricht (preventief) onderhoud aan systemen;
• Je oplost storingen op bij klanten;
• Je informeert en instrueert klanten.

Tekenaar/Engineer HVAC installaties (Utiliteit)

Onze opdrachtgever is een toongevende installateur met meerdere vestigingen in Nederland. Zij verzorgt zij de engineering voor diverse aannemers en installateurs. Bij dit adviesbureau is door groei de vacature ontstaan voor de functie van een Engineer HVAC installaties. Zij zijn op zoek naar een installatietechnicus die in staat is om geheel zelfstandig deze systemen te ontwerpen te engineeren en te tekenen. De werkzaamheden bestaan uit:

• Het tekenen van HVAC installaties in de utiliteitsbouw;
• Het leveren van een bijdrage en het ondersteunen in de calculatie en projectadministratie;
• Het opstellen van materiaallijsten en werkomschrijvingen;
• En het uitvoeren van opnames op locatie en vastleggen in rapportage.