Consultant – Detachering

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een commerciële Consultant die de spil kan en wil zijn tussen onze technici en opdrachtgevers. Jouw energie haal jij uit het voortdurend tot stand brengen van de juiste verbinding. Jij verdiept je in de carrièrewensen, ambities, (werk)ervaring en de persoonlijke drijfveren van ons technisch personeel waardoor je deze aan de juiste opdrachtgever kan verbinden.

Om hiertoe in staat te zijn weet jij natuurlijk ook alles van de opdrachtgevers in jouw netwerk. Je hebt gevoel bij de bedrijfscultuur, visie van jouw opdrachtgevers en je weet daardoor zelfstandig de juiste selecties te maken en goede adviezen uit te brengen als het gaat om carrièremogelijkheden en het invullen van openstaande vacatures van jouw opdrachtgevers.

Bij Qutec Technisch Intermediair zijn de Consultants echte ondernemers. Je draagt de volledige verantwoordelijkheid voor een eigen netwerk en klanten binnen een technisch vakgebied. Hierbij ga je geen enkele uitdaging uit de weg en lost voorkomende problemen op eigen initiatief en professioneel op. Commercieel inzicht, doorzettingsvermogen en creativiteit zijn belangrijke sleutelwoorden voor deze functie binnen Qutec.