Commercieel Projectmanager / Intercedent

Wij zijn op zoek naar een commercieel projectmanager die de spil kan en wil zijn tussen onze projectmedewerkers en opdrachtgevers.

Jouw energie haal jij uit het voortdurend tot stand brengen van de juiste verbinding tussen technici en organisaties.
Hiervoor verdiep jij je in de carrièrewensen, ambities, werkervaring en de persoonlijke drijfveren van technische projectmedewerkers waardoor je deze aan de juiste opdrachtgever kan verbinden.

Om hiertoe in staat te zijn, weet jij natuurlijk ook alles van de opdrachtgevers in jouw netwerk; je hebt gevoel bij de bedrijfscultuur en visie van jouw opdrachtgevers en weet daardoor zelfstandig de juiste selecties te maken en goede adviezen uit te brengen als het gaat om carrièremogelijkheden en het invullen van openstaande vacatures van jouw opdrachtgevers.

Commerciële projectmanagers zijn bij Qutec Engineering echte ondernemers. Je draagt de volledige verantwoordelijkheid voor een eigen netwerk binnen een technisch vakgebied en regio. Hierbij ga je geen enkele uitdaging uit de weg en lost eventueel voorkomende problemen op eigen initiatief, professioneel op. Commercieel inzicht, doorzettingsvermogen en creativiteit ten behoeve van het behalen van jouw doelstellingen en doen wat je zegt zijn sleutelwoorden in onze én jouw werkwijze.

Consultant – Detachering

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een commerciële Consultant die de spil kan en wil zijn tussen onze technici en opdrachtgevers. Jouw energie haal jij uit het voortdurend tot stand brengen van de juiste verbinding. Jij verdiept je in de carrièrewensen, ambities, (werk)ervaring en de persoonlijke drijfveren van ons technisch personeel waardoor je deze aan de juiste opdrachtgever kan verbinden.

Om hiertoe in staat te zijn weet jij natuurlijk ook alles van de opdrachtgevers in jouw netwerk. Je hebt gevoel bij de bedrijfscultuur, visie van jouw opdrachtgevers en je weet daardoor zelfstandig de juiste selecties te maken en goede adviezen uit te brengen als het gaat om carrièremogelijkheden en het invullen van openstaande vacatures van jouw opdrachtgevers.

Bij Qutec Technisch Intermediair zijn de Consultants echte ondernemers. Je draagt de volledige verantwoordelijkheid voor een eigen netwerk en klanten binnen een technisch vakgebied. Hierbij ga je geen enkele uitdaging uit de weg en lost voorkomende problemen op eigen initiatief en professioneel op. Commercieel inzicht, doorzettingsvermogen en creativiteit zijn belangrijke sleutelwoorden voor deze functie binnen Qutec.

OFFICEMANAGER DETACHERING GEZOCHT

Qutec Technisch Intermediair is gespecialiseerd in het detacheren van technisch personeel. Wij detacheren technici in de machinebouw en installatietechniek voor korte of lange periodes. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland. Om het detacheringsproces administratief perfect te begeleiden zijn wij op zoek naar een officemanager die bij voorkeur ervaring heeft opgedaan in de uitzend en detacheringsbranche. Je komt te werken in een klein maar hecht team dat veel voor elkaar over heeft. Onze ideale kandidaat is woonachtig in de regio Apeldoorn en is op zoek naar een baan voor 24 tot 32 uur per week. In deze leuke en uitdagende functie vervul jij met plezier verschillende rollen:

• Relatiebeheerder: in deze rol onderhoudt je contacten met onze medewerkers en weet wat er bij hen speelt;
• De rol van receptioniste: Je staat graag onze opdrachtgevers en sollicitanten te woord;
• Die van gastvrouw: Je geeft iedere bezoeker het gevoel welkom te zijn;
• De rol van administrateur: je staat garant voor een foutloze urenadministratie;
• Ook de rol van planner past jou: Je weet welke medewerker vakantie heeft, ziek is, een opleiding gaat volgen of waarvan de detachering binnenkort afloopt;
• Als de rol van recruiter jou past mag jij ook een bijdrage leveren aan het werving en selectieproces;
• En daarnaast ondersteun je projectmanagers en directie bij hun commerciële activiteiten.