Commercieel Projectmanager / Intercedent

Wij zijn op zoek naar een commercieel projectmanager die de spil kan en wil zijn tussen onze projectmedewerkers en opdrachtgevers.

Jouw energie haal jij uit het voortdurend tot stand brengen van de juiste verbinding tussen technici en organisaties.
Hiervoor verdiep jij je in de carrièrewensen, ambities, werkervaring en de persoonlijke drijfveren van technische projectmedewerkers waardoor je deze aan de juiste opdrachtgever kan verbinden.

Om hiertoe in staat te zijn, weet jij natuurlijk ook alles van de opdrachtgevers in jouw netwerk; je hebt gevoel bij de bedrijfscultuur en visie van jouw opdrachtgevers en weet daardoor zelfstandig de juiste selecties te maken en goede adviezen uit te brengen als het gaat om carrièremogelijkheden en het invullen van openstaande vacatures van jouw opdrachtgevers.

Commerciële projectmanagers zijn bij Qutec Engineering echte ondernemers. Je draagt de volledige verantwoordelijkheid voor een eigen netwerk binnen een technisch vakgebied en regio. Hierbij ga je geen enkele uitdaging uit de weg en lost eventueel voorkomende problemen op eigen initiatief, professioneel op. Commercieel inzicht, doorzettingsvermogen en creativiteit ten behoeve van het behalen van jouw doelstellingen en doen wat je zegt zijn sleutelwoorden in onze én jouw werkwijze.