Ploegenmonteur

Je dag start met onderhoudswerkzaamheden die je moet plegen op een elektrotechnische installatie. Daarnaast kijk je even bij de andere mechanische installatie waarbij je ziet dat er wat revisiewerkzaamheden zitten aan te komen. Dit communiceer je met de klant en je collega. De benodigde onderdelen, motoren en pompen moeten besteld worden zodat je deze week de werkzaamheden kan uitvoeren. Als dit is afgerond rijd je in de bus richting één van de grootste klanten binnen de geautomatiseerde besturingstechniek. Hier analyseer je waar er een storing zit en verhelp je deze aan een productiemachine. Als laatste die dag heb je een inspectie gepland staan en verricht je nog wat metingen zoals spanning, inductie en weerstand.

Storings- en Onderhoudsmonteur

In de functie van monteur ben je verantwoordelijk voor het efficiënt uitvoeren van storings- en onderhoudwerkzaamheden binnen de elektro- en besturingstechniek. Deze werkzaamheden voer je uit in een 3-ploegendienst.

Je voert inspecties en onderhoud aan de machines uit en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van geplande werkzaamheden binnen de gestelde veiligheids- en hygiëne eisen. Je lokaliseert storingen met behulp van diverse gereedschappen en meet- en regeltechnieken daarnaast verhelp je storingen door het repareren en vervangen van onderdelen.
Ook inspecteer je de machines aan de hand van inspectielijsten en voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan de machines aan de hand van werkopdrachten. Je bent in staat om zelfstandig PLC besturingsprogramma’s te controleren en corrigeren om de voortgang van het productieproces te waarborgen.

Je begeleidt en instrueert (indien nodig) externe monteurs op technisch inhoudelijk gebied. Je hebt bij voorkeur ervaring in de voedingsindustrie en in het bijzonder met verpakkingsmachines.
Je legt verantwoording af aan het hoofd technische dienst.

Monteur Technische Dienst W/E

Ben jij op zoek naar een allround technische dienst functie binnen een productie omgeving? Ben je momenteel werkzaam in een 3, 4 of 5 ploegendienst en wil je werken in een 2 ploegendienst? Lees dan snel verder! Voor een stabiele opdrachtgever in de regio Deventer zijn wij op zoek naar een ervaren Monteur Technische Dienst die zowel mechanisch als elektrotechnisch onderlegd is, waarbij de nadruk op de mechanische kant van de werkzaamheden ligt. De werkzaamheden worden verricht in een 2-ploegendienst.

Je werkzaamheden en taken bestaan o.a. uit;
• Het analyseren en oplossen van alle voorkomende storingen op mechanisch en/of elektrotechnisch gebied;
• Plannen en voorbereiden van eigen werkzaamheden;
• Verrichten van (preventief) onderhouds-, reparatie- en nieuwbouwwerkzaamheden op een dusdanige wijze dat de diverse machines zo efficiënt mogelijk functioneren;
• Doen van voorstellen voor structurele verbeteringen aan machines en installaties;
• Ombouwen van productie-apparatuur;
• Vakinhoudelijk bijdrage leveren tijdens projecten.

Monteur Technische Dienst

Voor één van onze opdrachtgevers, een grote producent van bewapeningsproducten, zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven Storingsmonteur voor onderhoud aan machines. Als monteur moet je beschikken over een een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, flexibele en resultaatgerichte werkhouding. De werkzaamheden bestaan uit het periodiek en preventief onderhouden van de productiemachines op zowel mechanisch, elektrisch en besturingstechnisch gebied. Ook behoort het op de juiste en snelste manier verhelpen van storingen tot je verantwoordelijkheden, zodat de downtime tot een minimum wordt beperkt. De werkzaamheden zijn mechanisch, pneumatisch en/of hydraulisch, elektrisch en besturingstechnisch(PC en/of PLC).