MAGAZIJNMEDEWERKER VOOR EEN ELEKTRONICA-MAGAZIJN

Voor onze opdrachtgever, een testexpert en specialist in technologische oplossingen en het ontwikkelen van testapplicaties, zijn wij op zoek naar een magazijn medewerker. Het overgrote deel van de werkzaamheden (95%) wordt uitgevoerd in dagdienst.

WERKZAAMHEDEN:
• het laden en lossen van inkomende en uitgaande goederen;
• Controleren inkomende goederen;
• Visueel inspecteren van inkomende goederen;
• Inboeken van deze inkomende goederen inboeken in het ERP systeem;
• Uitgeven van binnengekomen goederen aan de testafdeling;
• Geteste materialen verwerken in het ERP systeem;
• Het correct verzendklaar maken van goedgekeurd en afgekeurd testmateriaal;
• En het verzenden van afgewerkt testmateriaal.

Ploegenmonteur

Je dag start met onderhoudswerkzaamheden die je moet plegen op een elektrotechnische installatie. Daarnaast kijk je even bij de andere mechanische installatie waarbij je ziet dat er wat revisiewerkzaamheden zitten aan te komen. Dit communiceer je met de klant en je collega. De benodigde onderdelen, motoren en pompen moeten besteld worden zodat je deze week de werkzaamheden kan uitvoeren. Als dit is afgerond rijd je in de bus richting één van de grootste klanten binnen de geautomatiseerde besturingstechniek. Hier analyseer je waar er een storing zit en verhelp je deze aan een productiemachine. Als laatste die dag heb je een inspectie gepland staan en verricht je nog wat metingen zoals spanning, inductie en weerstand.

SERVICEMONTEURS GEZOCHT!!

Onze opdrachtgever bestaat reeds 25 jaar en is specialist in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van silo- en tankinstallaties. Zij hebben zich ontwikkeld tot leverancier van complete grondstofinstallaties. Door voortdurende innovaties hebben de opslag-, transport-, doseer- en weegsystemen, inclusief de bijbehorende besturingssystemen, een toonaangevende positie verkregen, vooral in de food processing.

Wegens groei van de organisatie zijn zij op zoek naar servicemonteurs.

Als servicemonteur ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk het uitvoeren van service-werkzaamheden volgens contracten bij productiebedrijven in de food-industrie. Als servicemonteur werk je met het modernste gereedschap aan technisch interessante installaties.

DE WERKZAAMHEDEN:
• Het uitvoeren van servicewerkzaamheden;
• Oplossen van mechanische en elektrische storingen;
• Meedraaien volgens schema in 24 uurs-storingsdienst;
• En het meewerken aan, en verbeteren van productieprocessen.

Storings- en Onderhoudsmonteur

In de functie van monteur ben je verantwoordelijk voor het efficiënt uitvoeren van storings- en onderhoudwerkzaamheden binnen de elektro- en besturingstechniek. Deze werkzaamheden voer je uit in een 3-ploegendienst.

Je voert inspecties en onderhoud aan de machines uit en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van geplande werkzaamheden binnen de gestelde veiligheids- en hygiëne eisen. Je lokaliseert storingen met behulp van diverse gereedschappen en meet- en regeltechnieken daarnaast verhelp je storingen door het repareren en vervangen van onderdelen.
Ook inspecteer je de machines aan de hand van inspectielijsten en voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan de machines aan de hand van werkopdrachten. Je bent in staat om zelfstandig PLC besturingsprogramma’s te controleren en corrigeren om de voortgang van het productieproces te waarborgen.

Je begeleidt en instrueert (indien nodig) externe monteurs op technisch inhoudelijk gebied. Je hebt bij voorkeur ervaring in de voedingsindustrie en in het bijzonder met verpakkingsmachines.
Je legt verantwoording af aan het hoofd technische dienst.