R&D Engineer

Werktuigbouwkundige en/of mechatronische constructies hebben jou altijd getrokken. Jij wordt blij van het bedenken, vormgeven en maken van technische specificaties. Jij bent verantwoordelijk voor de functionele specificaties, kostprijs en de gestelde tijdsplanning. Met jouw ervaring met CAD en PDM- systemen weet jij de technische documentatiepakketten te maken en onderhouden. Om deel uit te maken van het optimalisatieproces vind jij geweldig! De drive om te ontwikkelen kun jij niet stopzetten. Het is dan ook belangrijk voor jou om contact te onderhouden met sales, operations, klanten en engineers. Het ondersteunen en begeleiden is jouw tweede natuur.

Field Service Engineer

Een nieuwe dag is aangebroken, je hebt er net een wereldreis op zitten. Ook vandaag ben jij de ondersteunende factor van distributeurs en eindgebruikers (klanten). Als er een storing zich aanbiedt, zie jij dit als een uitdaging om deze op juiste wijze op te lossen. De klant heeft jouw kennis en ervaring nodig om het geslepen product goed in bedrijf te stellen.

Je bent verantwoordelijk voor het testen van de prototypes en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de zaagbladen. Je biedt aan om de verkoopmedewerkers op te leiden.

Beginnend Service Technicus Bewerkingstechniek

Als beginnend servicetechnicus word je in 2 à 3 jaar opgeleid tot een vak volwassen Technicus. Je wordt begeleid door een collega waarbij je preventief onderhoud, reparaties en (deel) revisies uitvoert. Daarnaast verhelp je een storing aan een metaal bewerkende machine bij de klant op locatie. Je zal je eerste keuring vandaag uitvoeren volgens EKH- voorschriften. Het opsporen en opheffen van eventuele storingen aan hijsinstallaties is ook een deel van jouw takenpakket vandaag. Aan het einde van je werkdag zorg je ervoor dat alles administratief goed wordt verwerkt en afgehandeld.

Operations/ Service Manager

Het optimaliseren van het resultaat op de afdeling Service en Nieuwbouw is waar jij vandaag mee aan de slag gaat. Waar mogelijk optimaliseer je de processen en bedenk je kwaliteitsverbeteringen en voert deze door. Dit doe je aan de hand van de klanteisen en bedrijfseisen en let hierbij op de kwaliteit, veiligheid, financieel resultaat en klanttevredenheid.
Je bent de spin in het web en communiceert direct met alle medewerkers. Jij bent als Manager Operations verantwoordelijk voor het voorzien van jouw medewerkers van de afdelingen Service en Nieuwbouw van middelen, een logische organisatie en efficiënte processen. Als lid van het MT leg jij verantwoording af aan de directie.

Engineer/ Tekenaar Installatietechniek

Je werkt dagelijks aan het ontwerpen van installaties. De installaties in en rondom gebouwen worden met precisie en kwaliteit uitgetekend. Je zoekt het overleg met de BIM- modelleurs van de architecten en constructeurs hiervoor. Je werkt met de projectleiders en adviseurs samen. Geweldig om deel uit te kunnen maken van een groter geheel. Het maken van eigen bibliotheekonderdelen en testen van de BIM- programmatuur voor de fabrikanten. Jij voelt je helemaal happy met jouw tekenprogramma.

Technicus

Met een kleine groep collega’s start je de dag door de planning door te nemen. Vandaag ben je verantwoordelijk voor het instellen van procesparameters, repareren en vervangen van onderdelen voor de zuiveringsinstallaties. Je vraagt je collega om een RVS en kunststof las uit te voeren en bedenkt een oplossing voor het ordenen van het terrein. Jij bent de technicus die ervoor zorgt dat de installaties operationeel blijven en het bedrijven van het zuiveringsproces.

WTB Monteur Drinkwater

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiast en klantgerichte monteur. Onze opdrachtgever is al jarenlang actief als machinefabrikant waar zij gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van leidingwerk en aluminium producten. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van geplande werkzaamheden als nieuwbouw, renovatie en reparaties voor onder andere waterleidingbedrijven en de voedingsmiddelenindustrie. Ben jij gemotiveerd? Houd je ervan om zelfstandig en creatief aan het werk te zijn? Dan is dit echt iets voor jou!

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Het uitvoeren van reparatie, renovatie en nieuwbouwwerkzaamheden;
• Het onderhouden van de contacten met de klant;
• Zorgdragen voor de juiste gereedschappen en hijsmaterialen;
• Zorgdragen voor een goede overdracht zodat je goed op de hoogte bent;
• Veilig Hijsen met de juiste PBM.

Servicegericht Int. Field Engineer

Onze opdrachtgever is wereldwijd actief met het produceren van kwalitatief hoogwaardige meet- en schakelapparatuur en elektrische besturingen voor treinen, schepen en industriële installaties. Ter versterking van de Serviceafdeling zijn zij op zoek naar een gemotiveerde servicemonteur. Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het installeren van systemen bij klanten. Deze werkzaamheden zullen voornamelijk uitgevoerd worden in Duitsland en België.

De werkzaamheden van de functie zijn onder andere:
• Het installeren van de systemen bij de klanten in binnen- en buitenland;
• Het verrichten van inspectie en onderhoudswerkzaamheden aan bestaande installaties;
• Het oplossen van storingen;
• Het adviseren van de klant over bijvoorbeeld levensduur en de benodigde aanpassingen;
• Het klantvriendelijk te woord staan van de klanten, als ambassadeur fungeren voor de organisatie;
• Het meedenken in mogelijke verbeteringen en aanpassingen van de producten.

Monteur Machinebouw

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste monteur. Onze opdrachtgever is een aantoonbaar innovatief bedrijf binnen de besturingstechniek. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het werken vanuit de productielocatie of op locatie bij klanten zowel in binnen als buitenland. Ben jij zelfstandig, maar kun je ook in een team goed functioneren? Ben je gedreven om kwaliteit te leveren? Lees dan verder!

De volgende werkzaamheden behoren bij de functie:
• Het mechanisch afmonteren, testen en inbedrijf stellen van machines;
• Assembleren van de nieuw geproduceerde machines;
• Het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan bestaande machines;
• Het aansturen van een projectteam;
• Het bewaken van de kwaliteit.

CNC Lasersnijder

Onze opdrachtgever is een dienstverlener die totaaloplossingen verzorgt voor de specifieke voedselverwerkende industrie.
Wij zijn voor hen op zoek naar een Laser Operator met verantwoordelijkheidsgevoel en die het leuk vind om de kwaliteit en kwantiteit goed in de gaten te houden en waar nodig sturing te geven.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Zorgdragen voor goede producten volgens specificatie van tekening;
• De werkzaamheden/uren efficiënt in kunnen delen tbv van zijn/haar werkdag;
• Zelfstandig instellen en programmeren van diverse lasermachines en gereedschappen;
• Bewaakt de kwaliteit en de kwantiteit van de output en zorgt ervoor dat het voldoet aan de afgesproken specificaties en tijdigheid;
• Verzorgen terugkoppeling van diverse gegevens voor juiste FKP’s (fabriekskostprijzen), verwerken advieslijsten en afdelingsoverzichten;
• Het verzendklaar maken van (deel)orders, compleet met de daarbij behorende orderdocumenten op een veilige en overzichtelijke manier.