Een enthousiaste Senior Werkvoorbereider gezocht

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamplayer die nauwkeurig werkt en zijn planning op orde heeft. Deze opdrachtgever is onderdeel van een grotere internationale groep. Zij ontwikkelen en produceren geavanceerde componenten en oplossingen binnen de metaal. Ze zijn één van de meest vooruitstrevende organisaties op het gebied van nieuwe technologiëen en ontwikkelingen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dan ook een belangrijk speerpunt in deze organisatie. Vanwege uitbreiding van het team bieden zij een leuke uitdaging als werkvoorbereider waarbij je verantwoordelijk bent voor de werkvoorbereiding van projecten ter ondersteuning aan de afdeling productie. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen. Ben jij iemand die een team kan aansturen en begeleiden? Ben je gedreven en klantgericht? Lees dan verder!

Enthousiaste Tekenaar gezocht!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar technisch tekenaar met een no – nonsens aanpak, zelfstandig kan werken maar ook in teamverband. Daarnaast ben je stressbestendig en klantgericht. Voel jij je aangesproken? Lees dan verder!
Je komt te werken bij een leuk familiebedrijf dat al een tijd lang mee draait als technisch specialist in de werktuigbouwkunde.

Je bent in staat om nauwkeurig te werken, met de diverse afdelingen samen te werken en inventief/oplossingsgericht te denken. De werkzaamheden zullen voor een groot gedeelte bestaan uit:

• Het maken van (detail)tekeningen van samenstellingen (detailtekeningen tot en met productietekeningen);
• Het maken van stuk-, zaag-, kniplijsten;
• Het uitwerken van projecten, voeren van overleg met collega’s, verkopers en afdeling inkoop;
• Het inmeten van projecten;
• Het archiveren van projectdocumentatie.

Junior Tekenaar / Constructeur

Voor onze opdrachtgever die actief is in het ontwerpen en realiseren van complete smelt- en gietovens en zich ook bezighoudt met renovatie en optimalisatie van bestaande ovens, zoeken wij een Junior Engineer met ervaring in het tekenen met Inventor.

Als Junior Engineer ben je o.a. verantwoordelijk voor:
• Het ontwerpen, calculeren en detailleren van werktuigbouwkundige ovenconstructies;
• Het uitvoeren van kwaliteitsinspecties bij leveranciers;
• Meetwerk bij klanten.

Commerciële binnendienst topper gezocht!

Onze opdrachtgever is een krachtige organisatie binnen de procesindustrie. Zij ontwikkelen en bouwen installaties voor het verwerken van verschillende stoffen. Verder zijn specialist als het gaat om de uitbreiding, optimalisatie, service en onderhoud van bestaande installaties. Door groei zijn wij op zoek naar een ondersteunende en klantgerichte topper die de afdeling Verkoop Binnendienst Productie kan versterken.

Je houdt je onder meer bezig met de inventarisering van de wensen van de klant, het adviseren van de klant, het verwerken van binnenkomende aanvragen en de documentatie/ administratie. Daarnaast zul je verantwoordelijk zijn voor het opvolgen van offertes en prijsopgaven of informatieaanvraag, het vastleggen en bevestigen van afspraken en orders en het up-to-date houden van verkoop documenten. Je rapporteert direct aan de Manager Productie met betrekking tot verkoopresultaten en status van uitgaande aanbiedingen. Kortom, een verantwoordelijke, uitdagende en leuke functie.

Ben jij zelfstandig, accuraat, proactief, collegiaal en commercieel? Lees dan nu verder!

Enthousiaste werkvoorbereider gezocht!

Onze opdrachtgever is een allround kunststofverwerkend bedrijf waar verschillende kunststofproductietechnieken worden gebruikt. Een mooie internationale organisatie met passie voor technologie en persoonlijke ontwikkeling. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de productieorders. Daarnaast ben je representatief en communicatief vaardig genoeg. Ben jij degene die wij zoeken? Lees verder!

De werkzaamheden die tot dit takenpakket behoren zijn onder andere; het maken van tekeningen, het inrichten van artikelen, analyses maken, planning maken en uitbestedingen coördineren. Jij zult de schakel zijn tussen verschillende afdelingen binnen het bedrijf en verleent hier technische support aan, waarbij je rapporteert aan de manager productie.

Gemotiveerde CNC Kanter

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Arnhem zijn wij op zoek naar een Kanter die zich bezig wil houden met het buigen/ kanten van producten aan de hand van tekeningen. Onze opdrachtgever is een begrip in de metaalindustrie en streeft naar een sterk en compleet product. Op zelfstandige basis ben je in staat om de CNC- kantbank te programmeren en het bewerkte product te controleren op maatvoering en oppervlaktekwaliteit. Wanneer je afwijkingen constateert in de maatvoering, ben je in staat om de juiste maatregelen te treffen. Lijkt je dit wat? Lees dan nu verder!

Gemotiveerde MIG/ MAG Lasser gezocht!

Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler op het gebied van productie en levering van voertuigen. Zij bouwen installaties en verkopen deze aan klanten in binnen en buitenland. Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar enthousiaste en leergierige lasser. Je bent flexibel en werkt graag aan carrosseriebouw. Daarnaast heb je veel ruimte om je eigen inbreng te hebben en is het een afwisselende baan. Voel jij je aangesproken? Lees dan verder!

In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor het MIG/ MAG lassen om zo verschillende constructies te verstevigen. Daarnaast werk je vanaf tekeningen en een werkkaart.

Een gemotiveerde allround monteur gezocht!

Ben jij op zoek naar een allround technische dienst functie binnen een productie omgeving? Lijkt het je fijn om een gevarieerde en uitdagende functie op je te nemen waarbij er een bijdrage word geleverd aan het in productie brengen, in goede staat houden en verbeteren van de toegewezen apparatuur? Vind je het niet erg om op zijn tijd in cosignatiedienst te werken? Dan is dit een vacature voor jou!

Voor een stabiele opdrachtgever in de regio Apeldoorn zijn wij namelijk per direct op zoek naar een ervaren allround monteur die zowel mechanisch als elektrotechnisch onderlegd is.

Je werkzaamheden en taken bestaan o.a. uit;
• Het verrichten van technische werkzaamheden aan de productielijnen en installaties;
• Het verhelpen van storingen;
• Plannen en voorbereiden van eigen werkzaamheden;
• Verrichten van (preventief) onderhouds-, reparatie- en nieuwbouwwerkzaamheden op een dusdanige wijze dat de diverse machines zo efficiënt mogelijk functioneren;
• Het uitwerken van voorstellen en uitvoeren van verbeteringsprojecten;
• Instructies geven aan operators met betrekking tot het verhelpen van kleine storingen;
• Goede samenwerking en communicatie met diverse andere afdelingen;
• Het opstellen van storingsanalyses en rapportages.

Klantgerichte Servicemonteur gezocht!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en initiatiefrijke monteur. Je bent dienstverlenend en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Voel jij je aangesproken? Lees dan verder!
Je komt te werken bij een leuk familiebedrijf dat al een tijd lang mee draait als technisch specialist in de werktuigbouwkunde. Het is dan ook erg belangrijk dat er kwaliteit van onderhoud wordt gepleegd aan de verschillende producten.

Je bent in staat om nauwkeurig te werken, met de diverse afdelingen samen te werken en inventief/ oplossingsgericht te denken. De werkzaamheden zullen voor een groot gedeelte bestaan uit het analyseren. Daarnaast houd jij je bezig met het verhelpen van storingen, het monteren, installeren en repareren van de verschillende onderdelen. Je voert preventief/ curatief/ correctief/ planmatig onderhoud uit tot in de perfectie. Je zal verantwoordelijk zijn voor het adviseren aan onze klanten en maakt deel uit van de storingsdienst.

Calculator

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste, oplossingsgerichte, stressbestendige calculator.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van offertes en het contacteren van opdrachtgevers. Je zal de aanvragen die binnen komen inventariseren en kostprijsberekeningen maken. Als je op zoek bent naar een leuke werksfeer, een open en eerlijke organisatiestructuur en een organisatie waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband moet werken, dan zit je goed!