Tooling Engineer

U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en realiseren van (deel)projecten, met name op het gebied van matrijzen. Tot de werkzaamheden behoren het beheren en uitvoeren van het ontwikkelings-, engineerings- en afnametraject van matrijzen. Dit geldt tevens voor wijzigingen, aanpassingen en onderhoudszaken aan matrijzen (zowel in- als extern). U draagt zorg voor de realisatie van de gereedschappen, zodanig dat deze productierijp kunnen worden overgedragen aan de afdeling productie. U stelt inkoopspecificaties op ten behoeve van de aanschaf van middelen en gereedschappen.

Monteur buitendienst (leidinggevend)

Onze opdrahtgever is een sterk groeiende organisatie welke opereert in een dynamische branche.
Zij vervaardigeneen breed scala van RVS-installaties voor de voedingsmiddelenindustrie, waterzuiveringen, agrarische en chemische sector. In verband met groei zijn zij per direct op zoek naar een leidinggevend Monteur buitendienst.

Wat houdt het werk in:
• Meewerkend montage leider op klantlocatie.
• Inmeten, installeren en monteren en afnemen.
• Contactpersoon tussen opdrachtgever en klant en andere toeleveranciers.
• Leiding kunnen geven aan montage medewerkers.
• Je draagt zelf zorg voor de uitgangcontrole en de gestelde kwaliteitsnorm.

Monteur buitendienst

In deze functie ben je met een of meerdere collega’s onderweg om producten te monteren in de buitenruimtes in Nederland. Als monteur zorg je voor een optimale werkverdeling binnen het team. Naast de montagewerkzaamheden ben je op de bouwplaats het eerste aanspreekpunt voor de klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, oplevering en urenregistratie. Je lost praktische problemen op en draagt zorg voor een goed eindresultaat.

Lasrobot Operator

Als Lasrobot Operator maak je in deze functie verschillende series producten en onderdelen. Tevens zorg je voor een optimale aan- en afvoer van het materiaal, zodat de lasrobot ononderbroken het laswerk kan uitvoeren. Als specialist bedien je de robot, signaleert verstoringen in de productie. Uiteraard controleer je de kwaliteit van het uitgevoerde laswerk.

Lasser niveau 4

In verband met doorlopende werkzaamheden is onze opdrachtgever doorlopend op zoek naar gecertificeerde lassers. Je maakt zelfstandig complexe lasconstructies, je hebt inzicht in het beheersen van krimpspanningen tijdens het lasproces en je bent bekend met richttechnieken. Je houdt van afwisselend werk en hebt teamspirit. Mocht je geinteresseerd zijn dan komen we graag met je in contact.

Teamleider afdeling montage

Onze opdrachtgever is de internationale marktleider in het ontwikkelen en fabriceren van sorteer- en verwerkingsmachines voor de agrarische markt. Er werken momenteel circa 70 medewerkers en het bedrijf kenmerkt zich door een internationaal en technisch gerichte no-nonsense cultuur, waarin interne en externe samenwerking een belangrijke succesfactor is voor nu en in de toekomst.

AlsTeamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de montage van de sorteer- en verwerkingsmachines. Binnen de afdelingen Montage en Hout (ca.18 monteurs) zorg je dat de afdelingsdoelen volgens de gestelde eisen aan kwaliteit, productiviteit en leverbetrouwbaarheid worden gerealiseerd. Op de montage worden de machines volgens tekening geassembleerd. Je draagt er zorg voor dat de medewerkers optimaal hun werk kunnen doen en voorziet hen van de juiste materialen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de monteurs en verzorgt de dagelijkse planning en aansturing van de medewerkers. Het werk organiseer je dusdanig dat je alle werkzaamheden met je eigen team kunt verrichten. Samen staan jullie er voor om goed werk af te leveren! Je ziet toe op de kwaliteit van de eindproducten. Je hebt een actieve rol bij het meedenken in de verdere ontwikkeling van de afdelingen Montage en Hout.

Als teamleider:
• Geef je leiding aan en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning en de resultaten van de afdeling;
• Stuur je de uitvoerende medewerkers aan;
• Bewaak je de kwaliteit tijdens assemblage en van het eindproduct voordat het de fabriek verlaat;
• Doe je verbetervoorstellen en werk je mee aan de realisatie;
• Denk je mee in de verdere ontwikkeling van de afdeling Montage (conform 5S);
• Verzorg je administratieve taken (urenregistratie, werkbonnen uitgave, planning);
• Zal je werkoverleggen voeren en personele gesprekken.

CNC Frezer

Voor onze opdrachtgever, een sterke organisatie in de verspanende technieken, zijn we op zoek naar een ervaren CNC Frezer.

Je werkzaamheden en taken bestaan o.a. uit;
• Op een correcte wijze de werkzaamheden aan freesbank uitvoeren;
• Een of meerdere machines tegelijk kunnen bedienen;
• Het bedienen van een 5-assige machine;
• Het zelfstandig kunnen programmeren.

CNC Operator

Voor onze opdrachtgever in Doornspijk zijn wij, ter uitbreiding van het team, zoekende naar een enthousiaste CNC Operator.
De volgende werkzaamheden behoren bij je functie:

• het bewerken (verspanen) van metalen halffabricaten of gietstukken;
• het leveren van compleet samengestelde modules;

In deze functie zul je voornamelijk bezig zijn met het CNC draaien en frezen.

CNC Draaier

Voor onze opdrachtgever, een sterke organisatie in de verspanende technieken, zijn we op zoek naar een ervaren CNC Draaier.

Je werkzaamheden en taken bestaan o.a. uit;
• Op een correcte wijze de werkzaamheden aan draaibank uitvoeren;
• Een of meerdere machines tegelijk kunnen bedienen;
• Het zelfstandig kunnen programmeren.

Tekenaar (TEKLA)

Binnen een middelgroot metaalbedrijf komt een interessante functie beschikbaar van tekenaar. Je werkt in teamverband en bent bezig met het tekenen van diverse constructies van metaal. Dit kunnen kleinschalige en eenvoudige tekenwerkzaamheden, tot aan engineering van complexere oplossingen.
Het is in deze functie van belang dat je een goed oplossend vermogen hebt. Er zijn over het algemeen unieke tekeningen waar je in sommige gevallen rekening met de belasting van de constructie moet houden.